Juda Iškariotski, jedan od dvanaestorice Isusovih apostola, ode svećeničkim poglavarima te ih upita: „Recite mi koliko će te mi platiti i ja ću ga izdati!“ Oni mu obećaju trideset srebrnjaka

Imamo mi u Zadru Judu i to ne samo jednog! U srijedu 10. svibnja 2023. godine u 9,00 sati održava se 18. sjednica Gradskog vijeća. Vidjeti ćemo koliko će Juda biti u Gradskoj vijećnici, tko će to izdati svoje birače, one koji su glasali za njih, koji će to IZDAJNICI podržati „kriminalnu organizaciju“?!

Juda je shvatio da je zgriješio i da je izdao nedužna čovjeka pa je bacio srebrnjake u Hram, a zatim se objesio. Svećenički poglavari su pokupili srebrnjake i za njih kupili lončarovu njivu da posluži kao groblje za ukop tuđinaca. Zato se ta njiva još zove Krvava njiva, danas se nalazi izvan zidina Jeruzalema. Na našu žalost zadarske Jude, zadarski IZDAJNICI neće se odreći srebrenjaka i baciti ih na Narodni trg pa se ići objesiti na Muraj! Nemaju oni savijest da to naprave, jer da imaju savijest ne bi ni bili IZDAJNICI. Neće biti ni Krvave njive!

U devetom krugu Pakla nalaze se izdajice! Tamo je Juda koji je izdao Krista, Kasije i Brut izdajnici Julija Cezara. U Danteovom Paklu spominju se tri izdajnika, srijeda će pokazati da će „Zadarski“ Pakao biti puno „bogatiji“, jer će imati puno više IZDAJNIKA! Biti će velika gužva u devetom krugu „našeg“ Pakla.

Mudra izreka kaže: „Da nema IZDAJICA, odanost ne bi bila na cijeni“!

Poruka „mudrim“ IZDAJICAMA: Ako ne želite u loše društvo, ne biste trebali ni blizu „kriminalne organizacije“. Samom bliskošću s nečim što je „kriminalna organizacija“ prodajete svoj moral.

Posljednja večera Leonarda da Vincija jedno je od najvećih svjetskih umjetničkih remek-djela. Ta slika je ikona kršćanskog slikarstva i jedna od najpoznatijih slika na svijetu. Njezin uspjeh potječe iz Leonardove sposobnosti prikazivanja karaktera i dramatične napetosti, te njihovim smještanjem u dominantan i ujedinjujući arhitektonski interijer.

Na 18. sjednicu Gradskog vijeća u srijedu Gradonačelnik Branko Dukić i pročelnica Dina Bušić svakako trebaju pozvati mladog zadarskog umjetnika Marija Javorana da ovjekovječi tu sjednicu. Trebamo imati trajnu uspomenu na tu sjednicu! Sliku treba nazvati SUMRAK DEMOKRACIJE! Nije važna cijena, može biti i više od 100.000 eura, ali slika mora biti VELIKA da se JUDE DOBRO VIDE!!! Treba prikazati karakter „naših“ Juda i njihovo lice u trenutku izdaje! Obraz ako su imali u srijedu će ga zauvijek izgubiti!

Pitanja za „naše“JUDE ili „naše“ IZDAJNIKE:

 • Misle li oni da se „kriminalna organizacija“ može „preobratiti“? Pa u ovo mogu vjerovati samo oni kojima je IQ na razini sobne temperature! Svi oni koji su to mislili ZNA SE kako su završili.
 • Znaju li oni da je „kriminalna organizacija“ glavna smetnja prosperitetu i demokratskoj tranziciji Zadra i „jadne naše“?
 • Znaju li oni da je biti član „kriminalne organizacije“ zanimanje. To je zanimanje kokošara, licemjera i profesionalnog lopova?
 • Znaju li oni da je „kriminalnoj organizaciji“ jedina ideologija novac, i to javni novac. Pardon – trpanje javnog novca u vlastite džepove?!
 • Znaju li oni da „kriminalna organizacija“ nije ništa drugo no alternativa državi. U „kriminalnoj organizaciji“ je sve „položeno kako treba“ bez demokracije i svega negativnog što demokracija donosi?
 • Znaju li oni da su upravo radi podrške raznih IZDAJNIKA članovi „kriminalne organizacije“, (lopovi, plagijatori, nasilnici, sve “ugledni građani” kupljenih društvenih statusa…) postali bogati i društvena krema?
 • Jesu li oni zaboravili sve afere „kriminalne organizacije“: Fimi media, afera HEP koja je imala više krakova (Dioki Roberta Ježića, fiktivno zapošljavanje Rade Buljubašića i 600 milijuna kuna teške afere HEP-TLM, fiktivnih ugovora o djelu..), afera Spice, Medikol, HPB, Sunčani Hvar, aferu Verona i prodaju Plive, aferu Kamen Ingrad, aferu “BOJANJE TUNELA” i Skladgradnju koja je postala je sinonim za korupciju u Hrvatskoj. Tu su i novije afere. Afera Hotmail, Lex Agrokor i afera BORG, afera Vjetroelektrane, afera Softver i Gabrijela Žalac…
 • Znaju li oni da ako im se pruži prilika članovi „kriminalne organizacije“ mažnjavaju i željezo s gradilišta?

Ovo bi svaki građanin Zadra i „jadne naše“, trebao detaljno pročitati i ZNATI!

Sve što će se događati u Gradskoj vijećnici u srijedu 10. svibnja 2023. je u skladu s mudrom izrekom: „Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!“

Ova IZDAJA u srijedu je velika stvar, uskoro ćemo znati, a onda u sljedećim objavama pisati:

 • Tko će sve dobiti stanove, kolike i na kojim lokacijama (Maraska park, 3 zgrade na Bulevaru…)?
 • Tko će umjesto stanova uzeti novac (da nema traga)?
 • Tko je zbog IZDAJE dobio zastaru i oprost poreznog duga?
 • Tko će imati najveću zaradu od ove IZDAJE?
 • Što ova IZDAJA znači za Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra i pročelnika Upravnog odjela?

Na kraju ali vrlo bitno ova IZDAJA će pokazati je li Zadar kad je u pitanju kriminalna organizacija geto u koji policija ne zalazi?!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime