Irski Ryanair u 2024. godini planira krenuti s prometovanjem iz zadarske zračne luke znatno ranije nego ove, određene linije s prometovanjem će krenuti već u zimskom redu letenja, pa su iste trenutno dostupne za booking na web stranici avioprijevoznika

Ljetni red letenja još uvijek nije dostupan za booking.

Već 01. ožujka najavljeno je ponovno uspostavljanje linije između Zadra i Berlina, dva puta tjedno, dok je jedan tjedni let najavljen na liniji prema Dublinu od 19. ožujka.

Više linija (njih ukupno 7) trebalo bi s prometovanjem krenuti u posljednje tjednu ožujka, što kalendarski još uvijek spada u predstojeći zimski red letenja. S obzirom na to da je ovaj irski avioprijevoznik ove godine ostvario odličan rezultat na svojim linijama prema Zadru, raniji početak prometovanja sljedeće godine ne iznenađuje, no valja svakako pratiti što će avioprijevoznik još učiniti po pitanju dostupnosti bookinga i samih letova. Naime, već smo se više puta uvjerili (i kod drugih prijevoznika, a osobito kod Ryanaira) u česte operativne promjene što je najčešće uključivalo otkazivanje najavljenih operacija. (croatianaviation.com)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime