Iako je irski Ryanair prije svega 4 dana pustio karte u prodaju za zimski red letenja ove godine te u njemu ponudio redovne letove između Zadra i Beča, karte u zimskim mjesecima na toj liniji više nisu dostupne za booking, piše croatiaaviation

Naime, kako smo najavili prije nekoliko dana, Ryanair je u prodaju pustio karte između Zadra i Beča kroz cijelu zimu, što je svakako bila odlična vijest za Zračnu luku Zadar, no, kako je i navedeno u originalnom članku, ostavili smo mogućnost operativnih promjena koje su se dogodile doslovno preko vikenda.

Ryanair je u svega nekoliko dana povukao ovu liniju iz prodaje te ista više nije dostupna za booking u zimskom redu letenja. Podsjećamo, na liniji su bila u ponudi dva tjedna leta, svakog petka i nedjelje kroz cijelu zimu.

Pitanje je hoće li u sljedećim mjesecima doći do određenih promjena te eventualne najave zimskih linija prema Zračnoj luci Zadar iz koje Ryanair prometuje prema nizu međunarodnih linija no trenutno isključivo u ljetnom redu letenja, od kraja ožujka do kraja listopada.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime