Kontroverzni načelnik općine Vir na odlasku, Kristijan Kapović je sve donedavno putem plaćenih promotivnih objava pokušavao uvjeriti javnost kako okuplja kandidate brojnih nezavisnih lista i kreće u izbornu bitku u Zadru i Zadarskoj županiji

– Moj je zadatak okupiti što više ljudi s 42 nezavisne liste koje su se pojavile na prošlim lokalnim izborima širom Zadarske županije. Nezavisne liste su imale 33 nezavisna kandidata za načelnike i gradonačelnike, a ukupno su dobili 13 tisuća glasova, što ih stavlja na drugo mjesto u županiji, odmah iza HDZ-a. Među tim ljudima nalaze se politički profilirani i uspješni (grado)načelnici i već dokazani i iskusni vijećnici, radi se o poznatim ljudima koji imaju veliki politički kapital u svojim rukama, profesionalno i životno su formirani. Ali, naša se politička platforma neće ”zatvoriti” samo na nezavisnim listama, u ozbiljnim smo razgovorima s nekoliko parlamentarnih stranaka, među kojima nisu ni HDZ ni SDP, jer želimo biti ozbiljna alternativa HDZ-ovoj 30 godišnjoj vlasti i SDP-ovoj 30-godišnjoj nesposobnosti, “grmio” je Kapović. 

Nekoliko mjeseci kasnije, zaredale su se odbijenice, s Kapovićem gotovo nitko ne želi u koalicijsku priču. S jučerašnjim danom, odbio ga je i HSS, a prethodno i mnogi pojedinci koji su prije četiri godine nastupali kao neovisni. Za sada ga nisu odbili u HSLS-u i HNS-u, no valja napomenuti, da nisu ni prihvatili ruku suradnje.

Kada je Kristijan Kapović najavljivao veliku koaliciju, brojni su autoprijevoznici zadovoljno trljali ruke računajući da će te silne kandidate morati autobusima voziti po Zadarskoj županiji. Na njihovu žalost, Kapoviću i njegovim malobrojnim podržavateljima, bit će dovoljan i jedan mali – kombi.

Kristijan Kapović je i prije bilježio silne neuspjehe što je imalo čudnovatu koincidenciju sa određenim paležima, razbijanjima stakala na kući i sl. Svaki put bi se Kristijan Kapović u medijima prezentirao kao žrtva čime bi pozornost javnosti bila skrenuta sa njegovih marifetluka. Nadajmo se da nakon fijaska sa propalom koalicijom, policija na Viru neće imati puno posla i da neće biti zapaljenih automobila, razbijenih stakala i sličnih nedjela nakon kojih su u pravilu počinitelji ostali nepoznati…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime