Samo za vas: posebna ponuda za čitatelje

0

Naši ste vjerni čitatelji gotovo pet godina pa smo Vam se htjeli odužiti zbog toga. Smatrajući da većina naših čitatelja posjeduje apartmane (kuće, stanove, urede…) koje bi htjeli dotjerati (adaptirati) za iduću sezonu, odlučili smo pronaći tvrtke koje će pristati obaviti posao po povoljnijim cijenama za vas, odane čitatelje portala Mega media.

Smišljajući što bi Vam bilo od najveće koristi, odlučili smo u prvom krugu akcije ponuditi regips (gipsane ploče) i bojanje. Te usluge ponudila nam je tvrtka Svjetlost koja se uz to bavi i ostalim fasadersko-ličilačkim radovima.

Kako sudjelovati u akciji?

U desnom stupcu portala (na mobilnim uređajima ispod članka) nalazi se forma za prijavu. Unesite svoje valjane podatke (Vaši su podatci sigurni s nama), a djelatnici tvrtke Svjetlost će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku kako bi Vam dali ponudu.

Uvijeti sudjelovanja u akciji

U akciji sudjelovati mogu svi koji se prijave putem forme namjenjene za prijavu. Prilikom prijave je potrebno upisati istinite podatke. Akcija se odnosi na cijelo područje Republike Hrvatske.

Ukratko o tvrtci Svjetlost

Tvrtka Svjetlost osnovana je u Cerni kraj Županje prije 11 godina te nam time može garantirati svoju stručnost i pouzdanost. Osim što se bave regipsom i bojanjem, također stavljaju fasade i žbuku.

[envira-gallery id=”76495″]

 

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane tvrtke koje žele doprijenijeti našim čitatelji kroz akcije da nam se jave kratkim mailom na marketing@mega-media.hr