Aktualna predstojnica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Zadru, Sandra Vukić uskoro bi mogla biti degradirana

Obzirom da je riječ o poziciji koju uvjetuje politika, odnosno HDZ, zadarski Područni ured će svakako voditi netko tko je blizak HDZ-u, no u toj stranci su podijeljeni oko ostanka Sandre Vukić na poziciji predstojnice. Ovih dana je, naime, izašao i natječaj za imenovanje predstojnika u čitavoj Hrvatskoj pa tako i u Zadru, no u HDZ-u zamjeraju Sandri Vukić činjenicu da je izgubila izbore u općini Vrsi kao tamošnja HDZ-ova načelnica, a zamjeraju joj i činjenicu da nije odradila u prošlogodišnjoj izbornoj kampanji ono što se od nje očekivalo. U igri je nekoliko imena, a evo što se očekuje od kandidata koji žele doći na dobro plaćenu poziciju Sandre Vukić.
Moraju imati završen preddiplomski i diplomski sveuči­lišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij društvenog ili humanističkog smjera (VSS/300 ECTS bodova), pet godina radnog iskustva na poslovima za čije obavljanje je utvrđen uvjet u prethodnoj točki, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te  poznavanje rada na osobnom računalu. Naravno, u natječaju ne piše ono što je svima jasno, a to je da se od kandidata očekuje da imaju člansku iskaznicu HDZ-a ili makar podršku nekog od istaknutih članova te političke partije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime