Prošlog vikenda u Benkovcu je održano prvenstvo Hrvatske u light contactu za starije kadete i kick-lightu za juniore

Nastupilo je 306 natjecatelja iz 62 kluba. Za Mawashi su nastupili Sara Jelić, Lorena Gazilj i Mario Lončar, te osvojili jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

Sara Jelić je nastupila u light contactu u starijim kadetkinjama do 50kg. S vrhunsko odrađenim borbama, Sara osvaja zlatnu medalju i postaje prvakinja Hrvatske. Treba napomenuti da je ovo Sari druga titula prvakinje Hrvatske ove godine jer je prije mjesec dana osvojia zlato i u pointfightingu. Ujedno je ovo Sari 10. titula prvakinje Hrvatske ukupno.

Lorena Gazilj je nastupila u kategoriji do 65 kg. Lorena stiže do finala, ali nažalost ovaj put gubi podijeljenom odlukom sudaca 2:1 i tako osvaja srebrnu medalju.

Mario Lončar je nastupio u kick-lightu u uzrastu juniora do 63kg. Mario nažalost ovaj put nije uspio doći do medalje, al uz njegov rad i trud, možemo reći da njegovo vrijeme tek dolazi.

Ovim rezultatom Sara je osigurala nastup za reprezentaciju na Svjetskom kadetskom prvenstvu koje se održava početkom rujna.

Na borcima i njihovim trenerima je da se nastave truditi i trenirati jer početkom lipnja predstoji međunarodni turnir Makarska Summer Cup koji će sigurno okupiti jaku konkurenciju.

1 KOMENTAR

  1. mega media opet radi za petra gazilja tipa koji ima više sudskih sporova od sanadera,mamića i vidoševića zajedno.zašto se uspjesi mawashija nikad ne prikažu na dnevniku ili bar u novinama jer je dotični prvak evrope i svijeta svako tjedan dana.petar gazilj je najveća prevara u sportu otkad je sporta u gradu makarskoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime