Što kažete za obiteljski odmor na kojem djeca uživaju u raznim zabavnim, posebno za njih osmišljenim aktivnostima, roditelji se opuštaju uz fantastičnu hranu i jedinstvenu spa ponudu, a svi zajedno guštaju u predivnom Zadru? Zvuči kao odmor iz snova, a u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik i u jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Campingu Zadar, on postaje stvarnost

Vikendi za obiteljske uspomene

Postanite dio najboljeg dječjeg zabavnog programa ove jeseni s raznim vikend tematskim radionicama, predstavama i igrama koji donose Funtastični vikendi. Kocka, kocka, kockica… – u sklopu Kockastog vikenda od 7. do 9. listopada mali i veliki imat će priliku kročiti u svijet omiljenih igračaka i ludo se zabaviti, a tu su i izložba te natjecanje s figurama od kockica.

Pokusi, epruvete, neočekivane reakcije i genijalni efekti, sve to očekuje posjetitelje od 14. do 16. listopada kada je na programu Ludi laboratorij.

Od 28. do 30. listopada na redu je Falky obiteljski vikend uz mnoštvo zabave, smijeha i kreative, a na programu je i predstava Put oko svijeta u kojoj neće uživati samo najmlađi.

Za svakog ponešto

Osim sjajnog programa, paketi uključuju i niz pogodnosti – besplatan boravak za djecu do 12 godina i osiguranu skrb u Falky Landu (u različitim dobnim skupinama) s vrhunskom animacijom. Kako bi se roditelji još bolje opustili i odmorili tu je i 20% popusta na sve Spa tretmane, a za one željne istraživanja prekrasnog Zadra i regije, na raspolaganju su besplatni hotelski bicikli.

Gurmani će se kao kod kuće osjećati u glavnom restoranu sa Show Cooking stanicama, a za opuštanje tu su Tramontan bar, Barbara bar, All Inclusive bar s grickalicama i SPA lounge.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime