Jure Zubčić, predsjednik županijskog SDP-a poslao je medijima priopćenje u kojem traži smjenu ravnatelja Lučke uprave Zadar

Zanimljivo je kako je bivši ravnatelj Lučke uprave Zadar Škifić dao ostavku pred samo stupanje na snagu novog Zakona o sprječavanju sukoba interesa kako ne bi morao podnositi imovinsku karticu. Poreznoj upravi i ostalim institucijama to nije ni najmanje sumnjivo.

Tim zakonom je i Božidar Longin morao odstupiti s mjesta predsjednika Upravnog vijeća. Međutim, HDZ-u ništa nije toliko važno kao postaviti lojalne kadrove na čelo. Pritom ne moraju imati iskustva u tom resoru, ne moraju biti ni sposobni, ne moraju biti ni najbolji. Bitno je da su lojalni.

Tako je Longin osigurao da ravnatelj Lučke uprave Zadar postane Knežević koji je priložio program rada koji bi bio jedva za ocjenu dovoljan kao srednjoškolski seminar. Iako je predao polupismeni program tvrdili su da je bio najbolji na testu iz Engleskog jezika. Naravno da su lagali.

Longin je osigurao, a sad vidimo da je bio u sukobu interesa, da ovu ustanovu vodi potpuno nekompetentna osoba.

Oleg Butković i Josip Bilaver to zdušno podržali.

Stoga ponavljamo, tražimo smjenu Kneževića i provedbu novog natječaja za ravnatelja Lučke uprave Zadar. Nek Kasap pokaže hoće li kao novi predsjednik UV braniti interes javne ustanove ili interes HDZ-a!

Jure Zubčić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime