Hoće li i na ovim lokalnim izborima sudbinu stanovnika Obrovca odlučiti sendvičari koji budu organizirano autobusima dolazili iz Srbije, pitanje je na koje je lako dati odgovor

Hoće kao što su to činili i prijašnjih godina i nitko ih neće spriječiti, ni Covid pandemija ni pravomoćna presuda za krađu izbora da i ovaj put dođu i po nalogu glasuju. Kako bi opstala koalicija HDZ-SDSS u Obrovcu, pripreme oko organiziranog prijevoza birača traju već mjesecima. Među organizatorima nove izborne prevare, najviše se ističe Janko Veselinović koji obilazi po terenu i nagovara birače koji s Obrovcem nemaju nikakve veze da dođu glasovati.

Dalek je to put od Novog Sada, Subotice, Beograda i drugih gradova Srbije sve do Obrovca. Nije više dovoljno dati takvim biračima sendvič i malo vode, soka, piva ili rakije. Ovaj put, tvrde nam naši izvori, se svakom glasaču iz Srbije nudi dnevnica od 150 eura!

Nažalost, jedino rješenje da nove vlasti u Obrovcu budu izabrane voljom građana, stanovnika tog grada jest da se zatvore granice i da odaziv na izbore bude najmanje 70%. Sve ostalo pogoduje izbornim prevarantima koji računaju da će građani ostati u svojim kućama, razočarani u demokraciju, ali će zato sendvičari odraditi svoje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime