Jučer je sinjski HDZ predstavio javnosti izborni program te kandidate za preuzimanje izvršne vlasti.

Kandidatkinja za gradonačelnicu je Ivana Pavić, a kandidati za njezine zamjenike su Tonći Pletikosić i Petar Šabić. Ukoliko HDZ dobije priliku vladati Sinjom naredne četiri godine, Gospodarska zona Kukuzovac imat će potpuno  novi pravni i poslovni koncept razvoja, u funkciju će biti stavljen prostor bivše vojarne Ivaniš Nelipić, a poseban naglasak stavit će na razvijanje poduzetništva, obrtništva, obrazovanje, brigu za mlade i umorovljenike, obitelji, poticanje turizma, izgradnju prometne infrastrukture, gospodarenje otpadom, zaštitu okoliša itd.
Sinju su nužne velike promjene što je naglasio i predsjednik sinjskog HDZ-a, Anđelko Bilandžić koji je rekao kako u posljednjih osam godina uz NL dr. Jadrijevića, ali i druge političke suparnike, Sinj samo nazaduje.
– Nema nikakvih promjena osim što je nezaposlenost porasla, mnogi mladi su iselili… i to moramo promijeniti, naglasio je Bilandžić u prepunoj dvorani hotela Alkar gdje je kandidatima za preuziamnje vlasti podršku dao i aktualni kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban.
Kandidatkinja za gradonačelnicu Ivana Pavić uvjerena je u pobjedu i preuzimanje vlasti u gradu Sinju.
–  Želimo Sinj i gradsku jezgru, kao i sva naša naselja, vratiti na mjesto koje im oduvijek pripada. Mjesto koje su kroz stoljeća zaslužile generacije naših sugrađana. Stavljamo naše bogato znanje, stručnost, dugogodišnje iskustvo, našu dalmatinsku i hrvatsku ustrajnost i upornost, našu čovjekoljubivost, našu spremnost na suradnju i dijalog, naše vrijeme i naše planove u vaše ruke, kazala je Ivana Pavić.[envira-gallery id=”72214″]

1 KOMENTAR

  1. HDZ Sinja ima Program odlično. U Makarskom HDZ u program ne postoji, improviziraju i vrijeđaju svoje členove, tuku hrvatske branitelje.Kandidat za gradonačelnika Makarske je Jure Brkan sin poznatog makarskog kriminalca Kiše, svodnika prostitutki, koji je odlažao pet godina u zatvoru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime