Jučer se u Čapljini održao 18. po redu Boksački turnir Noć gladijatora 2019. Boksački spektakl svake godine privlači brojne profesionalnce iz cijele regije, a gledatelji su mogli uživati u osam profesionalnih borbi

Izdvajamo uspjeh Vrgorčanina Nikice Radonića, koji je upisao profesionalni debi i prvu pobjedu. U drugoj rundi knock-outom pobijedio je BiH borca Harisa Hrustanovića i time uspješno zakoračio u svijet profesionalaca, piše Dalmacija danas.

Nakon borbe, presretni Nikica je podijelio svoje dojmove s javnosti.

– Osjećao sam se odlično. Dobro sam bio kondicijski pripremljen. Trebao sam se boriti protiv srpskog borca, ali u posljednji tren su mi pronašli zamjenu. Hvala Harisu što je prihvatio i nadam se da je publika bila zadovoljna viđenim. Prvu borba sam malo ispitivao snage, a drugu sam vidio da mogu i završio sam meč u svoju korist. Za Dalmacija Danas je rekao kakav je osjećaj ostvariti prvu profesionalnu pobjedu.

– Osjećaj je odličan. Bio sam spreman, vjerujem u sebe i u svoje trenere, da mogu stići do vrha u ovom sportu. Neka bude zdravlja i bit će sve dobro. Znači li ovo da će težište buduće karijere biti na boksu, a ne na kickboxingu? – Naravno. Fokusirat ću se na boks i želim ići prema vrhu u boksu. Želim ovu pobjedu posvetiti svom pokojnom treneru Davoru Joviću, sadašnjem treneru i cijeloj mojoj obitelji koji su mi velika podrška, rekao je Radonić za Dalmacija Danas.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime