Miljenik zadarskog HDZ-a Mario Pešut koji, sasvim je jasno, uživa povjerenje i samog premijera Andreja Plenkovića, opet je u središtu skandala

Ovaj put mediji pišu o pročelniku Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Zadra i članu Gradskog odbora HDZ-a Mariu Pešutu zbog kazenog djela osobito nametljivog ponašanja. Optužnicu protiv Pešuta podiglo je Općinsko državno odvjetništvo u Zadru, a povrijeđenim se našao – Reno Sinovčić. Pešut je, naime, Sinovčiću, tvrdi se u optužnici, mjesecima slao uvredljive poruke u kojima je Sinovčića nazivao „pimpek“, „guzičar“,  a napisao mu je i da mu „j… mater u grobu“, ponukan člancima koje su te 2014.godine objavljivali listovi Regional i Vox, nekoć upravo u vlasništvu Rena Sinovčića.
Dakle, Mario Pešut, vidimo iz optužnice, nije sklon samo pijanstvu, obiteljskom nasilju, već i vrijeđanju, dosađivanju putem mobitela. I baš takav odgovara gradskom HDZ-u u kojem  sjede mnogi koji su uvelike slični Pešutu. Neki su više trijezni nego pijani, neki imaju podeblji policijski dosje, neki su prijetnjama, ucjenama i fizičkim obračunima došli do stanova i kuća, a oni „normalni“ su marginalizirani i njih se ništa ne pita. Takav pročelnik kao pšto je Mario Pešut odgovara i gradonačelniku Branku Dukiću kojem ne pada napamet kritizirati ga, a kamoli smijeniti. Dukiću je Pešut dobar, pa kad je već tako, eno mu ga!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime