Kandidati Domovinskog pokreta Miroslava Škore u X.izbornoj jedinici s nositeljicom liste Ružom Tomašić nastavljaju danas izbornu kampanju posjetom Brelima i Baškoj Vodi na Makarskom primorju

Dolazak u Brela predviđen je oko 18 sati u lučici Soline gdje je predviđeno druženje s građanima i simpatizerima te se nastavlja oko 19 sati  prema Baškoj Vodi u kojoj večeras u 19.30 sati počinje sajam domaćih proizvoda „Okusi Hrvatsku“.Kandidati će iskoristiti i ovu priliku za druženje s građanima i za upoznavanjem mjesta i okolice.

9 KOMENTARI

 1. “najbolji su antifašisti” Splita, borilie za zločinačku jugoslaviju i sa kraljem aleksandrom prodavali dalmaciju talijanima,a danas vele da su se borili za Hrvatsku,jesu isto ka i zločinac tito za Rimokatoličku Crkvu i Državu Hrvatsku!

  • Kakve veze ima antifašizam sa Jugoslavijom kralja Aleksandra? Dobro su ti se kockice pomišale.
   A Tito se i borio za Hrvatsku, za razliku od crkve koja se uvik stavljala na stranu jačega i ko više da!

   • jugoslavija kralja aleksandra=titovoj jugoslaviji ,odnosno velikoj srbiji, i stvorili su je i čuvali jugoslaveni od 1918 -1990, vodili su je zločinci kralj aleksandar, tito, i miloševićš ! Taj isti zločinac tito ostavio je iza sebe 1.200.000 tisuća žrtava i zauzima deseto misto na zločinačkoj svjetskoj ljestvici, od toga je ubio bez suda i zakona 800.000 Hrvata,progonio Crkvu vjernike i svećenike koje ti “voliš”, 1971 kad je ugušio Hrvatsko Proljeće izgovorio je zloglasne riječi tito:”prije će Sava poteći uzvodno,nego Hrvati dobiti državu” ! Eto to je tvoj šepavi zločinac bravar koji je izgradio tvornicu smrti na Ggolom otoku i poput satana mučio ljude! Proizvod tite i komunista zovese jugoslavija to jest MULA , A NE HRVATSKA!
    “ZLOGLASNE RIJEČI TITA:Prije će Sava poteći uzvodno…” pročitaj

 2. “Škorina supruga pisala za četničke novine! Škoro jpokušao zaustaviti objavu te priče” lIPANJ 26.2020 LMAXPORTA”
  TKO SE “GOVNIM” KITI TAJ IH I KUSA!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime