Gledali ste ga u Igrama prijestolja, u Jamesu Bondu (Skyfall), u Robinu Hoodu, ali vjerovali ili ne ovog ste ga vikenda mogli gledati i na ulicama Zagreba

Vladimir Furdik, najpoznatiji kao glumac koji se krije iza jezive maske Noćnog kralja u Igri prijestolja, sa svojim je društvom uživao u našoj metropoli.

Naime, glumac je s prijateljima došao (a gdje drugdje) u američki restoran Brewbites gdje se između ostalog pozdravio i podružio s Hrvojem Šalkovićem, vlasnikom restorana.

”Bio je s većim društvom, bilo ih je iz cijelog svijeta i bili su potpuno opušteni. Čim su došli, naručili su rakije, a onda su uzeli nekoliko boca vina. Bilo ih je desetak. Jeli su burgere i rebarca, a nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva. Puno su se smijali i zezali. Vladimir je bio toliko simpatičan da je to čudo. Uopće nije strašan kao u Igri u prijestolja”, otkrio je Hrvoje Šalković.

Slavni glumac u restoranu je proveo neko vrijeme, a kasnije je navodno popio i piće na terasi Arheološkog muzeja.

Podsjetimo se, na istom mjestu se nedavno pojavio i glumac Samuel L. Jackson. Čini se kako holivudska imena očito jako vole američku hranu pa je tako ne žele zaobići ni tijekom boravka u Lijepoj Našoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime