Slučajni gradonačelnik Makarske, Jure Brkan posljednjih je dana imao velikih briga tko će biti kandidat za zamjenika gradonačelnika

Pitao je Jure Brkan mnoge, no svi ga redom odbijaše. Tako su ga odbili Joze Vranješ, Damir Mendeš, Marko Raos, Renata Gudelj i da ne nabrajamo dalje. Osjetivši poraz koji će uslijediti na lokalnim izborima, stranački vojnici postadoše dezerteri. A onda se dogodilo čudo. Nakon očajničkih pokušaja da nagovore bilo koga na kandidaturu za Brkanovog zamjenika/cu, tu (ne)časnu ulogu prihvatila je, kako doznajemo od naših izvora iz makarskog HDZ-a, Marina Andačić Krivić!

Marina Andačić Krivić

Eto, sada Jure Brkan ima brigu manje. Ni mjesec dana prije izbora, Jure Brkan mora složiti listu, netko bi im morao napisati i izborni program. Što se tiče same liste, HDZ-u u Makarskoj je 15 mjesta premalo. Kada bi samo nabrojali sve uhljebe koje su u mandatu zaposlili, lista bi bila poduža.

Uskoro ćemo izaći u javnost sa konkretnim imenima uhljeba koji svoju egzistenciju imaju zahvaliti razjedinjenom HDZ-u u kojem nitko nikom ne vjeruje. Najmanje vjeruju Miru Muciću kojeg su jednom smijenili s mjesta tajnika, pa ga opet stavili, a kako doznajemo, nakon izbora ga opet tjeraju… O Bože, tko bi sve to pohvatao! (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime