Od kraja travnja na ulazu u Dioklecijanove podrume stacioniran je mobilni preventivni centar policije uz kojeg svakodnevno poslove obavljaju policijski službenici, a sve kako bi bili što dostupniji građanima

Policijski službenici koji obavljaju poslove na ovom području do sada su se susreli  s izuzetno pozitivnim komentarima kako građana Grada Splita, tako i turista koji se svakodnevno zaustavljaju uz mobilni preventivni centar policije traže upute, savjete, požele razgovarati, ali i fotografirati se s policajcima jer im je to još jedna lijepa uspomena iz Splita.

Danas je prolaznicima i turistima posebnu pažnju privukla maca koja se izležavala ispred mobilnog preventivnog centra policije osjećajući se potpuno sigurno uz policijske službenike. Spremno je pozirala i dopuštala da je maze.  

Nasmijani gosti komentirali su da je i ovo dokaz koliko je Split lijepo mjesto za odmor i siguran grad, a maca, kada joj je dosadila tolika pažnja i gužva, sklonila se na trenutak u naš kombi.

Tijekom čitave turističke sezone policijski službenici će biti na rivi uz mobilni preventivni centar prvenstveno kako bi zadržali povoljno stanje javnog reda i mira, prevenirali negativna ponašanja, ali i da bi bili što dostupniji građanima i gostima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime