Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su jučer kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom koji je prethodni dan, 5. travnja u večernjim satima zatečen s drogom u osobnom vozilu na području Dugopolja

Odmah je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Pronađena droga nalazila se u tri paketa dok je ukupna težina iznosila 3431 g kokaina. Nakon provedenog kriminalističko istraživanja 27-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona RH.

Nadalje, također 5. travnja na području Splita u trgovačkom centru zatečen je 46-godišnjak s drogom kokain. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su pronađena dva paketa droge kokain ukupne težine 2284,5 g kokaina. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona RH spomenuti 46-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime