Služba za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Split (SSKOK Split) dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 55-godišnjakom i 53-godišnjakinjom.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje sumnje da su 55-godišnjak, kao  investitor radova  i 53-godišnjakinja, kao vlasnica nekretnine od 14. prosinca 2016. do 9. svibnja 2017., na području Makarske nastavili s radovima na građevini, iako je nadležno tijelo obustavilo radove i zatvorilo gradilište, te  službenim znakom zabranilo građenje na gradilištu čime su ostvarili obilježja kaznenog djela iz članka 317. skidanje i povreda službenog pečata i znaka.  Također, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje sumnje da su 55-godišnjak i 53-godišnjakinja  u vremenskom razdoblju od veljače do svibnja 2017.godine suprotno zakonskim odredbama, bez potrebnih suglasnosti i dozvola na pomorskom dobru na području Makarske izgradili građevinu čime su ostavili obilježja kaznenog djela iz članka 212. protupravna gradnja. Protiv 55-godišnjaka i 53-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.

1 KOMENTAR

  1. A šta reč ?????
    Da je kogod domaći davno bi završio u bajbukani , ili ludari , pa svitu moj i hotel se tako bez papira radio , ajd da ja sad kapunjeru napravim , platila bi kaznu i još tri moja pokoljenja

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime