Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije jučer je u poslijepodnevnim satima hitno hospitaliziran zbog kardiovaskularnih problema

Prema prvim informacijama, doživio je infarkt i prebačen je u Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

4 KOMENTARI

  1. Što nas zamarate sa ovim četnikom i agresorom, te visti trebate poslati kolindi, pupovcu,plenkiju, zetu njihovu škori, gospodinu Bozaniću, avnojcima, i “antifašistima” koji njega dočekuju i pričekuju. Stara je posovica:Tko u tuđoj kuće zlo čini, Božja ruka stići će i njega u njegovoj kući!

  2. “Druže” Mata, ne znam dali te “on” šalje,ili se ti brigaš “zanj”,kao za prijatelja,ili stranačkog druga? Nepoznam ga!To moraš pitati “njega”, ili drugove iz jajca ako ih još ima, ili one koji su nasljedili njih devedesetih i skupa do danas obnašaju vlast i drže ARHIVU koju se BOJE OTVORITI ! Inače ne poznam ni ove na vlasti, niti njihove iz Jajca bliznace, ali su vladajući i ubiru poriz od mene,i ako nikada, kako u titinoj “prćiji”,a tako u vraninoj i račanovoj nemam ni sekunde radnog staža do danas ,ja sam za njih “USTAŠA”! Znaš, partizani i komunisti su kao krpuše, uvijek se hvataju za nečija vime ili muda, eto pa tako ja mislim: da nisam koza da me netko muze, a niti jarac da mi iz muda siše krv,a nije mi dao radno misto,niti me nahranija, niti napojia, niti ga je briga zame , viru mi nose U ISTAMBUL i dovode agresore na Kaptol, eto, zato se ja javim u prigodi . Moj Uzor,Brat, Mučenik Blaženik i Svetac je rekao:”To vam narod neće nikada oprostiti” .

    • A oni no blekove, jeben te glupa I ogranicena, jesi ti pismen IL lud,,, ja ti lipo Kazen da si sve zlocince nabrojio a smetnija si cetnika milanovica, a ti meni nesto seruckas Kao da ja neznnan tko su zlikovci I zlocinci iz hdz tj.sdp,,,prema tome ajde u krasni kurac blekove I manitasino.. Hahaha.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime