Stanari zgrada Zrinsko Frankopanska 39a i 39b kontaktirali su redakciju portala Megamedia te upozoravaju na zmije

– Ogorčeni smo zbog nemara Grada Makarske i Županijskih cesta zbog zapuštenosti njihovog vlasništva iza zgrade sa granicom magistrale jer su se tu razmnožile zmije, kazuju nam stanari ove ulice.

Kažu kako je jedna viđena na parkingu, a druga prije toga par dana niže kraj druge zgrade gdje se tijekom dana igraju djeca.

– Samo molimo da netko konačno reagira jer mi ne možemo znati jesu li te zmije otrovne ili nisu, ali njihova prisutnost svakako nije ugodna, zaključuju stanari.

9 KOMENTARI

  1. Umjesto luksuznih hotela, žičara i zimskog turizma, kvalitetnih sezona, ulaganja, investicija i blagostanja mi se pretvorili u zmijinjak. Još malo i poješće nas zmije, vukovi i druge alimanje, zarašće trava i bit će kao da nas nikada nije ni bilo.

  2. Triba čistit naravno ali hrvatske ceste govore da to nije njihov posao, odnosno je ali samo metar oko ceste a komunalno prebacuje lopticu na njih i tako u nedogled.Nije samo kupina i žuka,smeće i svakakvi otpad nanošen vitrom i vodom pogoduje širenju i glodavaca za kojima dolaze zmije

  3. Ceste i grad prebacuju lopticu s jednih na druge a zmije i glodavci se šire. Građani plaćaju komunalno koje govori da nije odgovorno za tu površinu a takodjer i zupanijske ceste samo metar oko ceste i tako uporno odbijaju intervenciju

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime