Na idućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Makarske, HDZ-ova većina će se odreći prava prvokupa nekadašnje zgrade Vodovoda

Tako će novi vlasnik postati Josip Milavić, bivši vlasnik trgovačkog lanca “Studenac” koji je dao najpovoljniju ponudu odnosno 10.403.690,00 kuna.  

4 KOMENTARI

  1. Bolja vijest bi bila “NOVU zgradu Vodovoda preuzima JOZE VRANJEŠ, novo-montirani tehnički direktor Vodovoda, koji gle čuda ostaje istovremeno na poziciji dobrovoljnog zamjenika gradonačelnika Grada Makarska, i valjalo bi uz to kao podnaslov dodat kako je isti uhljebio vlastitu sestru u odjel računovodstva Grada Makarske. I sve lipo po hrvatski, kako to ovakve kreature kažu “u skladu sa zakonom”. Možda nebi bilo zgoreg ni spomenit vožnje službenim autom Grada Makarske, koje isti nonšalantno i konstantno izvodi bez službenog vozača, na račun naroda, bez ikakvih putnih naloga i sl. sitnica nevažnih ovom uspješnom primjeru hrvatske mladeži.

    • Imenovao je sam sebe”u skladu sa zakonom”kao predsjednik Nadzornog odbora Vodovoda Makarska.To samo može uraditi uz pomoć svog punac Roščića. Javite se sa žalba ma gospođo koji ste se natjecali na natječaj za tehničkog direktora Vodovoda. U kojoj se to državi na natječaj javlja predsjednik Nadzornog odbora. To je kriminal kakvog nema na svitu. Još i sestru zaposli u gradsku upravu. Sramota da sam sebe imenuje.. Triba sve potirati iz grada sve su tamo UHLJEBI I NIŠTARIJE čast POJEDINCA. Na jednu ruku se mogu nabrojati…..

  2. Malo si Brkiću ponudio Jozi V. i puncu njegovu Roščiću. Javno poznato da vole uzeti ili ti ga ucijeniti…. Roščiću je umorio Žulj, a tko će J. Vranješa, Juru Brkana i Nemčića…. Hahaha, sve lopov do lopova, udbaš do UDBAŠA….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime