Jure Zubčić, županijski vijećnik SDP-a, danas je javnosti otkrio rezultate svojevrsne istrage kojom je otkriven kriminal u Srednjoškolskom đačkom domu u Zadru

Prema audio snimci, kao i navodima Jure Zubčića, ravnatelj Srednjoškolskog đačkog doma u Zadru, Stipica Radoš je turistima koji su imali karantenski smještaj, umjesto računa ustanove, davao svoj privatni račun! koliko je tako novaca protupravno prisvojio, ustanovit će policija kojoj je Jure Zubčić podnio kaznenu prijavu oplemenjenu konkretnim dokazima.

– Stipica Radoš, ravnatelj srednjoškolskog đačkog doma u Zadru u svrhu naplate karantenskog smještaja turista koji su pozitivni na korona virus šalje svoj PRIVATNI bankovni račun. Pa da ponovimo, ravnatelj ustanove usluge doma želi naplatiti na svoj osobni račun. Za usporedbu, to vam je kao da vam policajac traži da kaznu za brzu vožnju platite na njegov privatan račun. Pazite sad, čovjek se pravda da je računovodstvo na godišnjem odmoru. Tako vjerojatno i blagajnica u dućanu kaže da ne može izdat račun jer je netko iz računovodstva na godišnjem. Zar se vama nije dogodilo da vam policajac ne može ispisati kaznu jer je netko iz računovodstva na godišnjem?, napisao je na svom Facebook profilu Jure Zubčić. Je li Stipica Radoš o svom čudnovatom načinu poslovanja koje pravda godišnjim odmorom djelatnika u računovodstvo, obavijestio članove Upravnog vijeća, nije nam poznato. Njihova reakcija će pokazati što su ili nisu znali o Radoševim manipulacijama.

Objavio je i audio snimku iz koje se vidi da ravnatelj Stipica Radoš davao gostima svoj privatni bankovni račun pravdajući se kako su u domu svi na godišnjem?! Poslušajte snimku:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime