Župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja danas je u Makarskoj gdje će se susresti s predstavnicima „stare“ frakcije makarskog HDZ-a predvođenom dr. Markom Ožićem Bebekom.

Neslužbeno doznajemo da će za župana Ževrnju biti upriličen i ručak u Biokovci, a glavna tema razgovora i lobiranja bit će unutarstranački izbori u makarskom HDZ-u. Iako je stav i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i same stranke da se u unutarstranačke izbore nitko neće miješati, postoje određene sumnje da župan Zlatko Ževrnja koristi svoju funkciju u predizborne svrhe. Naime, neumjesno je da u jeku unutarstranačkih izbora župan Ževrnja dolazi u posjet samo djelu članstva makarskog HDZ-a. Ako je već htio dati podršku demokratskim unutarstranačkim izborima, onda je to trebao učiniti na način da oko sebe okupi predsjedništvo GO HDZ Makarske i dvojicu kandidata za predsjednike. Ovako se stječe dojam da navija samo za jednu stranu što je nedemokratski, a što može biti politički rizično i za samog župana koji ima ambicije voditi županijski HDZ. Naime, nije nepoznato da je dobar dio makarskih HDZ-ovaca pod različitim istragama zbog niza kaznenih dijela, a za to zna i župan Zlatko Ževrnja. Znači li to da Ževrnja podržava eventualni kriminal koji se odvija u Makarskoj? Upravo to smo ga i pismeno upitali, no do polaska u Makarsku se nije udostojio odgovoriti na pitanja. Naime, zanimalo nas je da li njegov dolazak i susret s dr. Markom Ožićom Bebekom znači da podržava njegovog kandidata za budućeg predsjednika GO HDZ Makarska? Također smo ga pitali je li mu poznato  da je u Biokovci zaposlen Vice Barbir, navodno na potpuno nezakonit način i da su u ovom trenutku protiv njega prema informacijama kojima raspolažemo podignute dvije optužnice za čitav niz kaznenih djela? Na ta i mnoga druga pitanja župan Ževrnja nije odgovorio, a kad će, ne zna se…

1 KOMENTAR

  1. vrije u Makarskoj, kako neće kad se nezna ko koga i zašto drži u šaci. Sve skupa naopako, umesto da je priprema sa ljetnju turističku sezonu gotova, donesene odluke o raspodjeli pedalina, ležaljki i ostalih rekvizita, da nihovi vlasnici znaju od kad će početi raditi. Da se oduzme koncesija onima koji nemaju pravo na to, rade se nove politićke križaljke.

  2. Moze zupan obici i Djecije selo.Pravi primjer kako županija vodi brigu o imovini.Triba to sve ukinuti,kakav zupan i kakve zupanije.To su uhljeb institucije

  3. Stiže novi šeik a ponudu ce ovaj put upotpuniti s županovim vezama.Ravnatelj roso bio je ograničen samo na Ukrainsko tržište.

  4. Brkanov otac Kišo uhapšen je 2015 godine u BIH -Kupres radi prostitucije-organiziranog kriminala.Da nije danas Sumit oko lanca prostitucije? Brkan-Roso-Bebek-Žavrna?

  5. Sramota, da su nam u Hrvatskoj na položajima, likovi sa posebnim seksualnim potreba. Župan plača bludničenje u vrijednosti 4-5 mirovina. Zato mi koje smo spali da samo tako možemo zaraditi za prehranu naše djece, jer su nam muževi obolili o ratnih posljedica. dok se na nama iživljavaju, najrađe bi ih ubili.Ima ih u svim političkim grugovima, jer je kod njih lova.

  6. Makarska je izdržala i preživjela kugu 1815 godine,preživjeti će i kugu zvanu Zdenko Lučić i Anuška Dragičević.Isto kako je i ona te davne 1815 godine nestala ,tako će i ova kuga otići u zaborav. Međutim ,ljudi će ih pamtiti po šporkim i neljudskim radnjama,lažima ,ucjenama . Na svu sreću Bog je taj koji svakome po zasluzi vraća. ,a vraća kad se najmanje nadaš,jer od Boga se ne može pobjeći niti od njegovih kazni .Bog je svemoguć.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime