Sinoć, 29. kolovoza, u 20,53 sati policija je zaprimila dojavu ekipe hitne medicinske pomoći o zatraženoj liječničkoj pomoći u jednoj kući na području Sukošana


Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su, u kući u kojoj borave strani državljani, uočili tri osobe od kojih je jedna, muška osoba, uz sebe držala agresivnog psa. Prilikom postupanja muškarac je odbijao svaku suradnju s policijom, sprječavajući ulazak u kuću držeći psa, poradi čega je savladan uz uporabu sredstava prisile te potom uhićen i stavljen pod nadzor policije.
 
U kući su zatečene dvije ženske osobe, također strane državljanke, koje su zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezene na pružanje daljnje liječničke pomoći.
 
Obje strane državljanke su zadržane u Općoj bolnici Zadar, gdje je utvrđeno kako je jedna od ozlijeđenih žena zadobila teške, a druga lake tjelesne ozljede.
 
U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenim stranim državljaninom radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime