Jutros je u Makarskoj došlo do nemilog incidenta u ulici Ante Starčevića nedaleko autobusnog kolodvora kada su se zbog nesuglasica u prometu sukobila dvojica muškaraca

Sve je, kako neslužbeno doznajemo, počelo kada je dostavljač hrane jedne poznate međunarodne tvrtke na tzv. solowheelu (vidi sliku ispod) počeo vrludati vrlo prometnom ulicom gledajući u mobitel umjesto ispred sebe. Tada mu je vozač osobnog automobila mahnuo rukom i produžio. Nekoliko trenutaka kasnije, dostavljač na monociklu je opet bio nepažljiv, no ovaj put je vozač osobnog automobila koji mu je prije mahnuo, odlučio izaći iz automobila i raspraviti se sa nepažljivim dostavljačem.

Krenula je svađa, malo su se i naguravali, okupilo se oko njih još ljudi i situacija je vrlo brzo došla do usijanja. Neki su dovikivali da treba zvati policiju, neki su se htjeli uključiti u sukob, jedna gospođa koja se našla u blizini, malo i paničarila i na koncu je prepirka završila sa sočnim psovkama.

Par minuta kasnije, stigli su policijski službenici u dva vozila i krenuli u potragu za svjedocima. Iz nekog razloga, policijski službenici PP Makarska niksu o incidentu obavijestili nadređene u Splitu. Naime, poslali smo im službeni upit u svezi ovog događaja, no u PU splitsko-dalmatinskoj nisu imali pojma da se u Makarskoj nešto dogodilo. – Policijska postaja Makarska za sada nije zaprimila nikakve dojave niti ima saznanja o narušavanju javnog reda i mira u  blizini autobusnog kolodvora, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Na dostavljača hrane koji po Makarskoj prometuje monociklom, su čitatelji i ranije upozoravali tvrdeći da je poprilično neoprezan. Navodno nije prvi put da se sukobio sa drugim sudionicima u prometu, a ne krasi ga, kažu, mirna narav…

1 KOMENTAR

  1. pricate gluposti. i policija nema veze s tim. taj lik je apsolutni debil. imam svako pravo voziti cestom sa elektricnim biciklom ili monociklom. i on nema nikakvo pravo:
    trubiti meni iza leda dok vozim 30 na sat primjereno neometajuci promet, i pretjecati me preko duple pune linije (prometnog zida) kao da nije polagao vozacki, i nakon toga kad mu mahnem rukom da je blesav naglo zakoči kako bi se zabio u njega..na sta sam ga izbjegao, i opet jos jednom me pretjecati preko duple pune linije da bi me sa bokom auta udario tjerajuci me u rinzol kad sam i pao….
    i to sve samo da bi se mogao prepirati sa mnom da ne smijem voziti po cesti s el. biciklom.
    niti ste vi niti je on policajac. i tko god je na njegovoj strani je glupan kao i taj glupan sta sma mu lijepo i glasno objasnio zajedno sa zenom koja je sve vidjela. i una se tko nosi recinu na desnom uhu kao taj retaj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime