Visoki Upravni sud donio je12. siječnja prošle godine riješenje kojim se odbija žalba općine Baška Voda i potvrđuje pravorijek Upravnog suda u Splitu

Sud je ocjenio da su nadležna javnopravna tijela u upravnom postupku i nastavno prvostupanjski sud svojim odlukama, utemeljenim na pravilno utvrđenim činjeničnom stanju, donjeli zakonitu odluku jer je tužitelju (općina Baška Voda)posve pravilno naloženo uklanjanje, u rješenju o uklanjanju opisanog, predmetnog pera u moru ispred Dječjeg sela u Promajni, stoga što je za tu građevinu  kojom je promijenjena linija i konfiguracija postojeće obale mora te je bilo potrebno ishoditi odobrenje za gradnju, koju tužitelj kao suvlasnik zemljišta na kojem je opisano izgrađeno nije ishodio. Sudovi donose pravomoćne presude koje se ne provode u stvarnosti. Tako imamo primjer da sud presudi, naloži investitoru općini Baška Voda da ukloni pero-lukobran u Promajni, koji je nezakonito izgrađen. Općina Baška Voda kao investitor zanemaruje procesno pravne mjere, nalog suda i ne uklanja pero-lukobran. Dakle, bilo je neophodno uz policijsku intervenciju dovesti strojeve i ukloniti nezakonito – bespravno izgrađeno pero – lukobran. Tijela za provedbu sudske presude, u konkretnom predmetu u Baškoj Vodi – Promajni su zanemarili ,zahvaljujući moći i utjecaju korumpiranih političara, sudaca i policajaca.  Nakon što sudovi donose određene presude, u određenom vremenskom periodu dolazi do gašenja sudova koji su sudovali. Tako imamo primjer Općinskog suda Makarska, u kojem je sudovala predsjednica s lažiranim papirima, Suzana Alač. Nakon određenog vremena po saznanju počinjenja kaznenih djela takve sutkinje, došlo je do amnestiranja  od više instance, njenih kolega, sudaca iSuzana Alač je vremenom suspendirana sa suda i postala je odvjetnica, nezakonito!  Predmeti u kojima je ona bila sudac , u kojima je ona presudila postali su zakoniti. Nemoć pravne države  dolazi do izražaja. Osobe pravne i fizičke kojima je sudila Suzana Alač u ime Republike Hrvatske, oštećene su po Ustavu RH, koji im jamči zakonito suđenje, temeljna ljudska prava. Neprovođenjem pravomoćnih presuda u Promajni, nesankcioniranjem i poništavanjem nezakonitih presuda koje je donijela Suzana Alač kao sudac pojedinac samo su dio nezakonitosti koja štima u lijepoj našoj, demokratskoj i samostalnoj Hrvatskoj.

1 KOMENTAR

  1. suzana alać ima prste umoćene u privatne presude joška roščića , dali će i one biti poništene? kakvu će ulogu tu odigrati bajić vrijeme će pokazati.

  2. Naslov članka :Sve presude koje je potpisala Suzana Alač su nezakonite!

    odnosi se i na presudu protiv poznatog nasilnika ,prevaranta ,dužnika ,utajivača poreza i itd Zdenka Lučića vlasnika kaznenog dosijea u Ministarstvu pravosuđa ??

  3. Suzana Alač treba se uslikati s Uvjerenjem o položenom pravosudnom ispitu u Sarajevu i tako otkloniti navide iz medija.U suprotnom odgovoran je Ministar pravosudja Bošnjaković i ministar MUP-a Božinović. Danas imamo odvjetnici Alač s lažnim diplomama!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime