Taksist od Zračne luke Zadar do grada naivnom turistu naplatio 500 kuna!

1

O “deranju” turista svi mediji pišu svake godine, a da je to postala praksa, a ne izuzetak, govori i primjer jednog lakomog taksista iz Zadra

Vožnju od Zračne luke Zadar do samog grada, naplatio je nevjerojatnih 500,00 kuna i još za to izdao i račun. Žrtvi, pardon, turistu, nije preostalo ništa drugo nego da plati astronomski račun.

Riječ je o taksi prijevozniku “Ante” vlasnika Ante Zrilića čiji je vozač za nekih 12 ili 13 kilometara vožnje naplatio punih 500,00 kuna odnosno 39 kuna po kilometru?!

Da je naivni turist uzeo bilo koji drugi taxi, pr. Uber ili Bolton ili “Denis”, istu vožnju platio bi najviše 150,00 kuna. Da pravna država kod nas funkcionira, a znamo da ne funkcionira, Anti Zriliću bio bi zabranjen pristup zadarskoj Zračnoj luci, a možda i oduzeta taxi koncesija. Zašto? Zato što zbog takvih kao što je Ante Zrilić, turisti o Zadru govore kritički umjesto da se svojim kućama vrate sa lijepim uspomenama…

1 KOMENTAR

  1. Ante je budući ministar prometa… Ili razvitka… Ove zadrte vukojebine. Pošten lopov. Obrazac nazadnosti. I svijetlo budućnosti. Vozi Ante!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime