Upravno vijeće Dječjeg vrtića Ježić Baška Voda raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja/ice

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati propisani su člankom 37. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju:

– završen studij odgovarajuće vrste za rad na radnom mjestu odgajatelja ili stručnog suradnika, a koji može biti:

a) sveučilišni diplomski studij ili

b) integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili

c) specijalistički diplomski stručni studij ili

d) preddiplomski sveučilišni studij za odgajatelja ili

e) stručni studij odgovarajuće vrste, odnosno studij odgovarajuće vrste kojim je stečena viša stručna sprema odgojitelja u skladu s prijašnjim propisima

– položen stručni ispit za odgojitelja ili stručnog suradnika, osim ako nema obvezu polagati stručni ispit u skladu s člankom 56. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju

– najmanje pet godina radnog iskustva u predškolskoj ustanovi na radnom mjestu odgojitelja ili stručnog suradnika.

Ravnatelj se imenuje na pet godina, a ista osoba može biti ponovo imenovana. Više o natječaju pogledajte OVDJE.

18 KOMENTARI

  1. Sve ima nekakvo Upravno vijeće. U tim vijećima sjede sumještani koji su prstom izabrani od Načelnika. Jasno i glasno, bez greške. U vrtiću, u Uraniji, u Lučici, Općinskom vijeću, Savezu grdelina, itd itd…. Onda Načelnik kaže “nemam ja ništa s tim, odlučuje Viječe”… i zakonski i jest tako, sve “odlučuje” i potpisuje Viječe. Naravno “odlučuje” onako kako Načelnik poželi. Da ne bude zabune. Tako On vlada a drugi odgovaraju za vladavinu, iako ovdje nitko za ništa ne odgovara jer svaku eventualnu psinu “pokrije” Sheriff. I to je to. Kažu da nisam u Vijeću ja bio bi netko drugi. Znači svjesni su svoje rabote. Ljudske slabosti nažalost su kao gljivice, nezaustavljivo cvjetaju i šire se. Onaj tko zna koristiti ljudske slabosti od davnina je bio Car i majstor nad majstorima. Vrijedi za sve aspekte života. To je i Sheriff davno shvatio. I dobro mu ide. Zahvaljujući Vama Vijećnicima Pakla. Neće vas “oprat” lug ni lušija kad i dok pljujete po Načelniku.

  2. Upravu si sto se tice pljuvanja po nacelniku njegov presednik pljuje po njemu ako nije usvimvjecima od uranije i tako dslje da ne nabrajam.

  3. Kako mislis ds nece proc gospoda je spremna sidit 16 sati ako triba samo neka probe 8 dana pa cemo vidit,a uvjeti nisu bitni nisu bili ni dosat pa je kurilo,niko negleda uvjete.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime