Županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač plaću zarađuje kao inspektor pa ga je tako posao natjerao u nadzor nekoliko zadarskih restorana

Osim nadzora, nije mu promaklo da u zadarskim restoranima za vrijeme radnog vremena sjede zaposlenici Grada Zadra, pa tako i gradonačelnik Branko Dukić. Evo što je napisao u kratkoj bilješki medijima.

– U petak 20.09.2019 godine između 13 i 14 sati  obavljao sam nadzor po zadarskim restoranima. Oko 13 sati u restoranu “Roko” na jelu i piću zatekao sam gradonačelnika Dukića sa pročelnicima Koronom i Katićem, vatrogascem Šošom te brojnom svitom  ( 10-15 osoba). Gradonačelnik Dukić je bio u standardno veselom izdanju, njegov neobuzdani smijeh čuo sam već na parkingu. U restoranu “Taverna” oko 13:30 na jelu i piću zatekao sam pročelnika Kasapa i njegovog pomoćnika Segarića sa dvije ženske osobe  (pretpostavljam supruge). Kao županijskom vijećniku obveza mi je postaviti pitanje zašto su navedene osobe konzumirale jelo i piće u restoranima za vrijeme radnog vremena i tko je sve to platio? Da li je taj petak itko ostao raditi u Gradskoj upravi ili su svi bili po restoranima?, pita se Marko Pupić Bakrač.

Vjerujemo da odgovor na ovo pitanje zanima mnoge, te se nadamo da će gradonačelnik i njegovi suradnici dati jasan odgovor na dva najvažnija pitanja. Tko plaća njihove ručkove i zašto jedu po restoranima u vrijeme radnog vremena?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime