Otkako je prije gotovo tri godine preuzeo dužnost gradonačelnika, Tonći Bilić konstantno provodi bezakonje na štetu građana.

Najnoviji dokaz tome je Rješenje koje je osobno potpisao, a kojim se poništavaju otkazi komunalnim redarima Peri Gazilju i Zdenku Rosi. Time su poništene i sve radnje koje je Grad Makarska odnosno Tonći Bilić kao odgovorna osoba poduzeo u svezi nezakonitih otkaza dvojici komunalnih redara. Nažalost, Bilićeve ispade, pokušaje manipuliranja, kršenje zakona i ostale nečasne radnje najviše će koštati porezne obveznike grada Makarske jer će enormno visoki troškovi sudskih postupaka, zaostalih plaća i kamata ići iz džepova građana Makarske! U bilo kojem drugom civiliziranom gradu, gradonačelnik bi smjesta ponudio ostavku, no s Bilićem to nije slučaj. Tonći Bilić na vrijeme je upozoren i putem sindikata i putem medija da su otkazi koje je „namjestio“ Peri Gazilju i Zdenku Rosi nezakoniti kroz isto tako nezakonitu i skandaloznu sistematizaciju. Naknadno su ga na to upozorili i iz Ministarstva uprave, pa i Visoki upravni sud RH, no Bilić se pravio da se zakoni Republike Hrvatske na njega ne odnose. Čak je davao izjave da bi svi oni dužnosnici koji svojim ponašanjem naprave štetu proračunu trebali snositi troškove iz vlastitog džepa. U ovom slučaju teško je vjerovati da će Tonći Bilić snositi jedne jedine lipe troškova zbog nezakonitih i namještenih otkaza iako mu je procijenjena vrijednost imovine preko 20 milijuna kuna. Bilo bi dobro kad bi Bilić i njegovi suradnici iz ovog primjera shvatili da je ružno igrati se bogova i stavljati se iznad zakona, no sumnjamo u to. Afere u režiji Grada Makarske i Tonćija Bilića samo se gomilaju, a upravo ovih dana na pomolu je novi skandal o kojem ćemo na vrijeme i uz materijalne dokaze izvijestiti naše čitatelje. U nastavku objavljujemo spomenuto Rješenje i ostalu dokumentaciju iz koje je vidljivo da je gradonačelnik Makarske Tonći Bilić kršio zakone:gazilj (1) gazilj (2) gazilj (3)gazilj (4) gazilj (5)

1 KOMENTAR

 1. Da je Hrvatska država, a ne govno, on bi gulio robiju za tu cifru, a ne “trebao ponuditi ostavku”. Al eto on ima sriću što živi u kurčini, a ne državi, a mi nažalost imamo tu nesriću.

 2. Kreće se ipak nešto,krilo je barem jedno odrezano,a čeka se i drugo!!!!! Kako bi ja sa ovom debelom spodobo i njegovom pravnom služ.kao i dogradonačelnicima koji su u tom poslu imali veliki udio.Vrlo jednostavno skupa sa cilom svitom poslao tamo gdje je moj did leža 7.gladnih god.i to za pismu “Zdravo djevo kraljice Hrvata”.Naravno to je bio Goli otok,tamo tebe i tvoje istomišljenike triba smjstiti da vidiš kako se pati čovik kad nemože udisati Hrvatski zrak.
  Rgobo ovog grada !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Bilić-Veličković-Družijanić, što su oni do sada učinili po Zakonu? Upravo Bilić, daje glazuru na predjelu Moča, gdje je pogodovao sebi i svojim Bilićima u formiranju ogromne PARCELE, a za sitnu lovu dio otkupili od gđe. Prodan. Interesanto je da se u blizibni nalazi ogromno vlasništvo SDP-ove obitelji Puharić. Ne bih se iznenadio da tu negdje nemaju ni Lolini?!

 4. autor članka i skoro svih ostalih članaka na ovom portalu Ana Dragičević , osoba koja do 12 mrzi cijeli svijet , od 12 sebe.Tu se treba izuzeti njezini lokalni sponzor za koje piše naručene tekstove. Zadužena za širenje tračeva ,laži i raznih vrsta obmana.

  • A moj Kutle ti nemas pojma tko ti glavu blesavu nosi a ne tko je autor ovog i ostalih clanaka na ovom portalu poklopi se usima i ne ogovaraj ovaj portal jer sve sto je pisalo na ovom portalu potkrepljeno je i sa dokazima.

   • Svi članici i tekstovi su istiniti kao i tvoje ime Matane. Drugo evo jedna izreka za tebe za tebe i tvoje najbliže koji te nisu ni osnovnoj kulturi naučili :(“Smrt je slična gluposti. Taj koji je mrtav ne zna da je mrtav, drugima je teško. Isto je kada si glup…”)*…drugima najteže..uživaj dobri Matane i imena se pišu velikim slovom 🙂

 5. Ogroman iznos dugovanja prema Peri Gazilju i Zdenku Rosi, triba naplatiti iz Tonča Bilića žepa. Dosta mu je dubok, a bit će još dublji. Upravo je u tijeku UPU Moča, di je sve namistio sebi i svojoj lozi Bilića, Viki Puharić, ogromna parcela, koja je još uvik na babi Mandaleni, neće od toga dobiti Sanja i Gorana. Triba samo Tonču Biliću i njegovim podbočnicima. Sram vas bilo, zar nije dosta gradnjje, koliki su vam apetiti, i štumki, HDZ-e je MILO DETE prema vama lopuže. Kako si priko svoga rođaka Matka Bilića privario Ratku Čuninu? Njezinu si zemlju obezvredio, onda kupio i donosić promjenu plana. Sramoto, sramotna. Ima li lu i tvoj rodjak Sretan Glavičić??

 6. sve je istinito kao i tvoje ime Matane ..ali evo ti jedna uzrečica posebno za tebe :(“Smrt je slična gluposti. Taj koji je mrtav ne zna da je mrtav, drugima je teško. Isto je kada si glup…”)* teško je onima oko tebe Matane ,a drugo ,trebali su te roditelji bar malo kulturi naučiti i ne samo kulturi ..i imena se pišu velikim slovom 🙂

 7. sve je istinito kao i tvoje ime Matane ..ali evo ti jedna uzrečica posebno za tebe :(“Smrt je slična gluposti. Taj koji je mrtav ne zna da je mrtav, drugima je teško. Isto je kada si glup…”)* teško je onima oko tebe Matane ,a drugo ,trebali su te roditelji bar malo kulturi naučiti i ne samo kulturi ..i imena se pišu velikim slovom 🙂

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime