Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije

Treća etapa utrke kreće u četvrtak 29. rujna iz Sinja u 13:00 sati, cilj je u Primoštenu, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16:45 i 17:06 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu. Privremena regulacija prometa na trećoj etapi Sinj – Primošten vrijedit će 29. rujna od 12:30 do 17:30 sati na cestama Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije na ruti: Sinj – Brnaze – Split – Solin – Seget Donji – Maron – Rogoznica – Primošten – Grebaštica – Draga – Primošten.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime