Turistička sezona u Starigradu ugrožena, općinske vlasti podnijele prvu kaznenu prijavu!

1

Zbog raskopanih cesta, fekalija u moru, buke građevinskih strojeva i drugih problema, mnogi su gosti ranije završili svoj godišnji odmor u Starigradu

Neki od njih su ostavili i negativne komentare na društvenim mrežama, neki su rekli da se za života u Starigrad više neće vratiti, a neki jednostavno odmahuju glavama i ne mogu se načuditi što se događa s ovim turističkim biserom podno Velebita.

Da je turistička sezona u Starigradu zbog nemara općinskih vlasti ugrožena, već smo pisali i mnogi nam nisu vjerovali. Među njima je bilo i „općinskih glava“. No u međuvremenu se dogodio obrat. Načelnik općine Starigrad u svom posljednjem mandatu, Krste Ramić podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog onečišćenja okoliša odnosno fekalija u moru ispred jednog kampa u općinskom vlasništvu.

Počinitelj, dakako, nije nepoznat, a kaznena prijava predstavlja samo dokaz da je portal Megamedia bio u pravu. Formalna kaznena prijava, vjerujemo, neće rezultirati ničim doli pokrićem kako su općinske vlasti, eto, reagirale prema onima koji dovode u pitanje turističku sezonu. Dotad brojnim iznajmljivačima i ugostiteljima na području općine Starigrad ne preostaje ništa drugo nego zbrajati štete zbog nemara onih kojima su dali povjerenje da upravljaju sudbinama žitelja.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime