Budući da je Zadarska županija već desetljećima omiljena destinacija upravo obiteljima, Turistička zajednica Zadarske županije je za ovo ljeto pripremila novu brošuru Family Fun in Zadar Region u obliku turističke karte u kojoj su izdvojene brojne ideje i preporuke za provođenje kvalitetnog vremena namijenjene gostima koji u Županiji borave s obitelji

Na karti županije naznačeni su tako nacionalni i parkovi prirode, plaže, mogućnosti zabavnih, sportskih i avanturističkih aktivnosti kao i atrakcije primjerene za zabavni posjet s obitelji. U brošuri se nude brojne ideje za kvalitetno provođenje vremena i nezaboravne doživljaje, od onih lakših aktivnosti pa sve do zahtjevnijih poduhvata – od muzeja, kina i kazališta, preko biciklizma, tenisa, jahanja, vožnja kajakom ili rafting, sve do tematskih, vodenih i adrenalinskih parkova, te mnogih drugih. Brošura također sadrži popis svih turističkih zajednica u Zadarskoj županiji, a dostupna je u TIC-evima, te na mrežnoj stranici Turističke zajednice Zadarske županije na linku: https://www.zadar.hr/datastore/filestore/10/Family-Fun-in-Zadar-Region.pdf.  

Direktorica Turističke zajednice Zadarske županije, Mihaela Kadija, ovim je povodom izjavila: „Nastavak je ovo aktivnosti kojima se gostima Zadarske županije omogućuje da na jednom mjestu nađu objedinjenu bogatu i šaroliku ponudu destinacije i izaberu upravo ono što odgovara njihovim preferencijama i interesima“. Dodala je zatim: „Ranije je već izrađena karta u kojoj je izdvojeno 50 zanimljivosti/atrakcija/aktivnosti odnosno ideja za provođenje kvalitetnog vremena u Zadarskoj županiji, a koja se pokazala kao iznimno korisna i od strane gostiju vrlo tražena i hvaljena“.

Ove informativne brošure rezultat su potražnje gostiju, osobito onih koji su po prvi puta u Zadarskoj županiji, te po dolasku traže informacije što ovdje mogu posjetiti, doživjeti i istražiti. Cilj ovakvih brošura je svakako udovoljiti gostima i njihovim potrebama i interesima, ali i domaću javnost upoznati s bogatstvom ponude i brojnim sadržajima koje Zadarska županija nudi posjetiteljima kao turistička destinacija. Turističkim će djelatnicima i domaćinima u Zadarskoj županiji ova brošura također zasigurno biti od koristi u zadovoljavanju potreba i interesa postojećih gostiju u našoj destinaciji, ali i u privlačenju novih, te produljenju njihovog boravka u destinaciji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime