Turističko-športska luka Baška Voda od 8.studenog 2021.godine nema valjana odobrenja za rad, prvenstveno koncesiju nakon što je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture udovoljilo žalbi tvrtke Grassor d.o.o. u vlasništvu poduzetnika Kruna Žulja

Rješenje resornog Ministarstva poništena je dotadašnja koncesija bez prava na žalbu. Čuveni načelnik Općine Baška Voda Josko Roščić je potom pokrenuo upravni postupak pred Upravnim sudom u Splitu. 18. travnja ove godine, Upravni sud u Splitu potvrđuje valjanost rješenja Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, a Josko Roščić je, tvrde naši izvori uputio žalbu prema Visokom upravnom sudu u Zagrebu.

To naravno ne mijenja na stvari jer je činjenica da Turističko-športska luka Baška Voda posluje bez koncesije od studenog 2021.godine. Sad se postavlja pitanje kako to da nije reagirala Carina, Državni inspektorat? Kako je moguće da posluju od studenog 2021. bez valjane koncesije i da u međuvremenu naplaćuju usluge? Konačno, kako je moguće da Josko Roščić ne odgovara za svoje postupke?

2 KOMENTARI

  1. Interesantno. Ima tu i interesantnijih od spomenutog gospodina. Npr. Lučka Uprava SDŽ. Njih nitko ne proziva a rade sustavno protiv Zakona RH, svojih vlastitih pravilnika itd. Uglavnom Pravna država briljira. Po svojoj odsutnosti.

  2. HDZ praksa.
    Ništa čudno za kriminalnu Roščićevu prčiju. Taj će ostavit iza sebe spaljenu zemlju, uništene obitelji i pojedince sumještane te dobro zbrinutu dicu od para koje je godinama hlapljivo uzimao na nelegalan način.
    Nekada jad i bijeda, danas jedan od najvećih kriminalaca i profitera u RH.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime