U Makarskoj nestao Ante Zovko – jeste li ga vidjeli?

0

Jeste li ga vidjeli? Splićanin Ante Zovko nestao je prije dva dana a obitelj moli za pomoć. Kako nam je kazao Mario Zovko, Antin brat, Ante je u petak otišao u Makarsku pogledati neko auto za kupiti.

-Jedino što znamo da je, nakon što je pogledao auto zadnji put viđen oko 15 sati, kako ulazi u auto marke Mercedes, E klasa, srebrne boje, zagrebačkih oznaka – dodao je Mario. -Sjeo je na suvozačevo mjesto, javio se sinu doma da stiže za nekih pola sata – pojasnio je. Već oko 16 sati na mobitel ga se više nije moglo dobiti, bio je isključen. Od onda mu se gubi svaki trag. Ante Zovko rođen je 16.10.1971. godine, a u trenutku nestanka bio je odjeven u majicu kratkih rukava, i plave jeans hlače. Obitelj moli sve koji nešto znaju ili su ga vidjeli da jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192. -Nisam na njemu uoči puta za Makarsku primjetio nikakvo čudno i neobično ponašanje ili nervozu – kazao nam je Antin brat Mario. (Slobodna Dalmacija)

1 KOMENTAR

  1. Policija, kao i obično, nemoćna i nesposobna. Srebreni mercedes E klase…sinu rekao da dolazi za pola sata…koje gluposti. Ako je otet a ne sumljam da jest, mercedes je prošao kroz tunel sv.Ilija. Ako je ubijen mercedes je otišao preko Ere u smjeru Vrgorca…Kamere tunel, autocesta…veza sa Skenderima…Dobrinče. Ajmo nesposobnjakovići s kupljenim diplomama i konobari regrutirani u plavce…NA TEREN!!!!

  2. Policija neučinkovita kao i obično. Kupe diplomu kod Cicka u Sokolovcu ili dođu vezom sa strukom konobar…Je li se itko sjetio tunela sv.Ilija…pregledati kamere…autocesta Zagvozd-Dugopolje..?Tri su opcije: iscenirao sam s obitelji, otet i odvezen kroz tunel sv.Ilija, ubijen i deponiran na sjeveroistoku starom cestom prema Vrgorcu. Opet velim, Ivan Skender mu je ujac…proguglajte. Ante je mjenjao autine ko čarape…Dok se god u policiju ne postave ljudi s većim IQ-om imat ćemo ovakva višednevna gubljenja vremena. Vrijeme istječe, čovjek je možda i ranjen. Izvadite glave iz g… Drugi Skenderu iz PP, znam da je teško s tolikim stomakom pohitati ali brate, pregledaj kamere tunela, autoceste…kuću suprezimenjaka tamo sjeverozapadno od ćaćine ti…Javi se Troboku…Uputi ljude prema Vrgorskoj krajini…Ovaj slučaj je trebao biti rješen istu večer da ima više pametnih a manje podobnih.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime