U Makarskoj osnovano Društvo prijatelja Hajduka

0

Jučer je u Makarskoj osnovano Društvo prijatelja Hajduka, a na osnivačkoj skupštini za predsjednika je izabran Josip Opačak.

Uz Opačka, vodstvo Društva prijatelja Hajduka čine i Marko Babić kao dopredsjednik te Bojan Filipović kao tajnik.
Imenovan je i Upravni odbor u sastavu Lucijano Protrka, Antonio Brkulj, Josko Batošić i Krešimir Martić.

1 KOMENTAR

  1. Svaka cast di je tu Nedo i ekipa koliko su uradili za nas sve a sad ji nigdi nema a i kad vidin po sliki da je sve neka mularija na osnivanju a eto sta je tu je ja cu i moja obitej i daje bit sa onima di san cili zivot nikakvi Kosi navijaci osijeka i dinama to nece promini sve ok i pozdrav drugovi vi ste hajduk

  2. Nije uredu vrida i spominja imena,ali sve ovo sta se desava i na koji nacin nikome zdrave pameti nije jasno kako su ovo sve ostvarili i postali vlasniici bez kune .Najprije amo na pocetak dok se stvaralo dite puka dok su ga stvarali pravi istinski ultrasi ovi u ST su ocito sa neprijatejem radili suradnju i zahvaljujucu Kerumu ovo se sve ostvarilo ,sam pokaz dogadaja to objasnjava npr. Vridaju nerodeno dite od keruma da bi posli nikad vise ga nisu spomenili ,zatim grad op kerum daje standove za projekt i lipenje loga na prometove buseve pametnome dosta sve jasno to je sta se zna a di je st se nezna. To su pravi ultrasi prodane duse i nemojte spominja dite puka jer ovo danas nije ni blizu npr.dite puka nikad se nebi ponasala ko vlasnik nego bi kontrolirala rad kluba i nikad nebi udruga na sebe stavila dionice nego bi dala da to narod napravi o posudbi da negovorin sa tin potezom drzu hajduk za muda a nemogu ga drza jer ji vise nema hajduk je krastiran vise ga i anemogu vrida jer sad kad si gazda nemores sam sebe vrida. Koji su ovi novi ko ji vodi ko stoji iza toga vrime ce pokazat sve na kraju se dozna mi samo ocemo da osvojimo nesto a ne da budemo treci cetvrti nedaj boze i gore a ako zelite da vas vode ovi iz mafije Kos i ovi iz dinama omladinskoj skoli izvolite ali ovo nije narodni klub, ovo sve je ko i bivsi sistem oni koji su ga prozivili znace sta to znaci. Tirate sve sta van nevaja a ko sa davlima tikve sadi ….

  3. Znate li zasto su se ovi osnovali po partijskom naredenju sve sto nije kako mi kazemo triba zgazi i unisti pa i sam plakat sve kaze mi smo hajduk ili ti ga mi smo titovi tito je nas a i osnivanje je u bivsem hotelu beograd ocito krv nije voda, ima oni sta misle drukcije svidalo se vama ili ne mi cemo uvik bit tu sta nan god radili i cinili mi smo jos jaci eto zabranili ste da potpisemo ugovor sa hajduk da vi dodete do svoji ciljeva ali mi i daje zivimo i volimo svoj klub a vi nastavite ako van odgovara ovo sve od kosa do oni dinamovaca u klubu i vlasti di ste se prodali kerumu i zabili noz u leda pravin ultrasima ne spomunjete dite puka jer niate toga vridni sve kontra radite samo naprid doce i vama kraj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime