Danas su policijski službenici Policijske postaje Makarska podnijeli Optužni prijedlog Općinskom sudu u Makarskoj protiv 36-godišnjaka

Naime, jučer je prilikom kontrole vozila i vozača u Makarskoj u Vukovarskoj ulici oko 15.00 sati zaustavljeno osobno vozilo splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao spomenuti. Izvršenim alkotestom utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1.75 g/kg, dok je odbio test na droge. Također je utvrđeno da je recidivist u činjenju prekršaja te da ima zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije. Odmah je uhićen i smješten u posebne prostorije policije te je danas provedeno kriminalističko istraživanje nakon čega je uz Optužni prijedlog povodom osnovane sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 199.st.8, čl. 289.st.4, čl. 282.st.9, čl. 229.st.5 i čl. 242.st.5. Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden na Općinski sud u Makarskoj.

4 KOMENTARI

  1. Takvi objesni vozača je sve više. Samo naveće iza ponoći prolaze pored ulice nabrijani konja turirajuči veliku snagu motora jednostavno ti spavat ne daju. A muzika iz auta drma gore nego disko. Žalosno.

  2. “Uhvatili”? Jedino ako im je dosao turirati motor pred stanicom.
    Taj neradnicki olos ne radi apsolutno nista. Svaku vecer po gradu kruze psihopati autima i motorima. “Policije” nigdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime