U makarskom disko klubu „Petar Pan“, u petak su nastupali srpska turbo folk zvijezda MC Stojan i Šaban Šaulić, a njihov boravak u Makarskoj obilježio je incident.

Prema pričama svjedoka, nakon završetka koncerta, MC Stojan je trebao automobilom otići sa dvije djevojke, no sa jednom od njih je ušao prvo u verbalni okršaj, a kasnije je došlo do naguravanja i masovne tučnjave! MC Stojan bacio je djevojkin mobitel na pod i razbio ga, pričaju nam svjedoci, a onda se u sukob umješalo više ljudi, krenulo je „šaketanje“. Vidjevši tučnjavu, posjetitelji kluba „Petar Pan“ pozvali su policiju koja je privela sve zatečene sudionike tučnajve, među njima i srpsku turbo folk zvijezdu MC Stojana! Neslužbeno doznajemo da je MC Stojan prijavljen sucu za prekršaje zbog remećenja javnog reda i mira, a jedna od djevojaka najavila je i privatnu tužnu zbog zadobivenih ozlijeda.

1 KOMENTAR

  1. Jeli taj turbio srpski majmun imao radnu dozvolu i dali je platio porez HR Drzavi.Jeli vlasnik Petra Pana priveden i pozvan za ilevalno zapošljavanje stranaca koji rade u toj ŠUPI od kluba….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime