U Policijskoj postaji Makarska je provedeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom

Utvrđena je sumnja da je 10. studenog u ulici Marineta u Makarskoj tjelesno napao i teško ozlijedio 22-godišnjaka. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.

8 KOMENTARI

  1. Sin “ugledne” obitelji i clan nogometnog kluba.Nek sada ponovo sef skole i treneri u klubu brane svoje zvjezde i zvjezdice.Svake godine branite nakon incidenata pojedince jer vas interesira rezultat da bi se mogli hvaliti po portalima.Vecina zvjezdica vam je odavno zagrizla u alkohol,kockanje a i drogu.Vodite racuna o odgoju i zaustavite propadanje djece a ne samo da gledate rezultate.Dao Bog da su zadnji na tablicama ali da izadu kao ljudi u punoljestvo.To bi vam i trebao biti zadatak.Da stvorite najprije ljude od njih!!

  2. Ako klub Zmaj ne sankcionira nasilje,pijanstva,kockanje svojih igraca van terena,onda kakav primjer daju mladima?Za sto se uopce financira klub?Da zatvara oci na svemu sto im “igraci” rade nakon treninga i utakmica?SRAMITE SE SVI,od trenera do uprave.

  3. Vi što anonimno pišete svi skupa ga more te pocuclat,momak je mladi 5 godina i nabija ga je iz samoobrane, što je najžalosnije prije si se moga potuć kako si tia i nikom nije palo na pamet prijavljivat policiji

  4. Momak je bolestan ,kao i njegovi roditelji..du je bila policija,Dva brata Rašića su momka odveli da pibjegne te večeri,a tog mladića su ostavili da leži tako bespomoćno.Bravo momci vi ste gamad ..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime