Branimir Mrkušić, direktor općinskog poduzeća u Podgori, Podgorski komunalac j.d.o.o. donio je odluku o poskupljenju parkiranja u nadolazećoj turističkoj sezoni

Obavijest su s velikim negodovanjem dočekali brojni Podgorani koji su putem društvenih mreža otvoreno kritizirali općinske vlasti zbog politike vladanja. Podgorani bi možda bili zadovoljniji da znaju u što se novac ulaže, tko na račun općinskih vlasti profitira i sl.

– Dok jednom ne smrkne, drugom ne osvane, komentirao je jedan Podgoran najnovije poskupljenje podsjećajući da je prije 10 godina, mjesečna karta iznosila 300 kuna, a danas iznosi 1.250,00 kuna.
Žitelji podgore sve glasnije komentiraju kako Branimir Mrkušić navodno drži dodatne stolove i sjedalice na plaži, a da nitko zapravo ne zna koliko kvadrata koristi i koliko plaća korištenje javne površine.

– Pripremamo kaznenu prijavu DORH-u, USKOK-u i nadležnim inspekcijskim službama, pogotovo zbog minimalnih tehničkih uvjeta koje bi svaki ugostiteljski objekt trebao ispunjavati, kaza nam je predstavnik grupe Podgorana koji su i dostavili redakciji portala Megamedia informacije.

7 KOMENTARI

  1. U Tučepi je još i gore.Direktor komunalnog teški đabalabaroš i hoštapler.Trpa sebi u đep novac u suradnji sa opčinom i donačelnik om.

  2. Ma taj Brane je savjetnik načelnika, on zapravo vodi Podgoru i odlučuje o svemu. Uzima lovu di god stigne. Pošaljite mu sve šta se može poslat. Najveća bašta u plastici kakvu niko nema.

  3. Pošten čovjek, uredno svake godine prebacuje vlasništvo Banana bara kako ne bi bio u sustavu PDV-a bilo bi jako zgodno kad bi neovisni poreznici malo pročačkali njegov privatni business.

  4. Maknite za dvi godine Antu, oa ce te maknit i Branu. Vise je Ante i Bogu dopiz. Svi neki s par razreda osnovne.
    Narode izadji i glasaj drukcije!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime