Saborski zastupnik Stevo Culej (HDZ), koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora podupirao Miroslava Škoru, podržao je Kolindu Grabar-Kitarović u utrci za osvajanje novog mandata pozvavši “sve birače desnog centra da ju podrže u okupljanju i mobilizaciji za bolju i jaku Hrvatsku”

“Podržavam Kolindu Grabar-Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru, piše Index. Također sam istaknuo ako Kolinda Grabar-Kitarović uđe u drugi krug da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove”, napisao je Culej na svom Facebook profilu.

Izrazio je zadovoljstvo što je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti: domovina Hrvatska, Domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i dr., oko čega se okupljaju on, njegova obitelj i prijatelji.

“Zato pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar-Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo, neka to bude kockasto”, poručio je Culej na svom Facebook profilu.

8 KOMENTARI

  1. on je vojnik satrapa tita,a vi od njega očekujete riječ ljuckosti,a takovi su svi u hdz i sdp, u njih, titin vjeronauk održava pupovac,a srbski zet poveo je ujedinjenje komunista,proleteri su se ujedinili,milanovića i plenkovića postavili su za vođe,a crkveni dostojanstvenici i kolinda,postaše nanovo sljedbenici Štrosmajera,a škoro, nasljednik ante pavelića zubara!kad slipac slipce vodi,svi u provaliji završe!

  2. Dali tebi (anonimni)u ovoj zemlji Hrvatskoj itko valja.Dali si uopće čovik,a kome ćeš dati glas 5.1.2020.?
    Hoćeš dati Kolindi ili Milančetu?
    Ja sigurno šmrkavcu neću, po mom slobodnom uvjerenju bio je našmrkan ili bijelo ili smeđe.Neću mu dati glasa,a podržati ću Kolindu i Culeja ma koliko ti srao po njemu.
    Takovi su mi sjajni kao ti nitko nevalja samo sam ja zlato, ?????

  3. Prestanite “revati” bravrčićeve polužice,glasujem samo za uzorite,kao što je naš Velečasni Gospodin Prcela, a vi prisvučeni novovjerci i pionirići tovariša tita zavite se u smokvine listove,kao Adam i Eva,oni su sagrješili u Edenskom vrtu, a titini “majmunčićii” u jugo vrtu sa petokrakama na glavama!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime