Županijski vijećnik i član Akcije mladih Marko Pupić Bakrač poslao je otvoreno pismo gradonačelniku Zadra Branku Dukiću

Pismo objavljujemo u cijelosti.
“Poštovani Gradonačelniče,

Na Vruljici , cesta koja učestalo poplavljuje upravo se rade,  kako su mi rekli radnici na gradilištu, slivnici. Dakle sustav odvodnje. Ta cesta je rekonstruirana i nakon višemjesečnih radova puštena u promet prije 10 mjeseci. Odmah po puštanju u promet došlo je do oborinskog nevremena srednjeg intenziteta i cesta je pretvorena u bazen. Budući da su se tada još mogli tražiti popravci od izvođača radova upozorili smo grad da ne preuzima cestu dok se ne izvrše korekcije.

Inženjer strojarstva Darko Kasap koji vodi sektor graditeljstva u gradu uz ustale izašao je na taren i utvrdilo se kako je do poplavljivanja došlo zbog začepljenja slivnika lišćem i kamenčićima. Strojar Darko Kasap je tvrdio kako čišćenjem slivnika problem riješen i do poplavljivanja više neće dolaziti. Od tada cesta na Vruljici je nekoliko puta poplavljena.

Budući se sada zbog očigledne greške strojara Darka Kasapa radi rekonstrukcija sustava odvodnje na Vruljici mene zanima tko će to platiti ? Darko Kasap ili Vi gradonačelniče iz vlastitog džepa?  Naime radi se o neznanju i grešci Darka Kasapa, opet vi gradonačelniče za sektor graditeljstva zadužili ste strojara . Pa sam sad u dilemi tko će od vas dvojice podmiriti nastalu štetu. Jedno sam siguran da Vam vaša visoka etička načela ne dozvoljavaju da novcem poreznih obveznika plaćate vlastite greške i nemar.

Još me zanima gradonačelniče kada će te strojara Darka Kasapa maknuti iz sektora graditeljstva na neko prikladnije mjesto budući jadan čovjek nema pojma o graditeljstvu a uz to nije ni vruć radnik. Nađite mu nešto prikladnije, deblju ladovinu.”.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

                                                                Marko Pupić-Bakrač 

P.S

Zadar je grad u kojem graditeljstvo vodi strojar, turizam kineziolog a u zdrav mozak nas j… ginekolog.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime