Nakon zaprimljene tri dojave o provalama u osobna vozila na području Drvenika, Tučepa i  na području Makarske, policijski službenici Policijske postaje Makarska započeli su intenzivno kriminalističko istraživanje i prikupljanje dokaza kako bi utvrdili identitet i pronašli osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima

Zajednički intenzivan rad policijskih službenika Službe općeg kriminaliteta, Policijske postaje Makarska i Druge policije postaje Split, u prikupljanju informacija i dokaza, te rad na terenu, rezultirao je time da  su,  jučer, 03. rujna 2023.godine,  na području Splita, policijski službenici pronašli i uhitili četiri strana državljana kod kojih su pronađeni predmeti koji su otuđeni iz vozila i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Naime, 31. kolovoza na području Drvenika zabilježena je provala u jedno osobno vozilo iz kojeg je otuđen dio upravljača s zračnim jastukom i kontrolnom tablom. Nakon toga u petak, 01. rujna 2023.godine na području Tučepa evidentirana je provala u pet parkiranih osobnih vozila iz kojih su otuđena 3 upravljača-volana, dvije digitalne upravljačke ploče i putno računalo, a 02. rujna 2023.godine,  u Makarskoj provaljeno je u jedno osobno vozilo iz kojeg je otuđen upravljač. Izvršene su provale u sedam osobnih vozila, a u svim slučajevima radilo se o osobnim vozilima marke BMW.

Muškarci su uhićeni, dovedeni u službene prostorije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime