Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 15 godina, koju se sumnjiči za dva kaznena djela razbojništva u pokušaju

Naime, preksinoć (nedjelja) oko 22,20 sati policija je zaprimili dojavu kako je jedna mlađa osoba u parku – Perivoju Vladimira Nazora u Zadru uz prijetnju nožem pokušala otuđiti novac od 44-godišnjakinje i 54-godišnjaka, nakon čega se udaljila.

 Policijski službenici su brzom intervencijom, nedugo nakon dojave na izlasku iz parka uočili mlađu mušku osobu, koju su  uhitili i doveli u prostorije policije, a u trenutku zatjecanja osoba je kod sebe imala nož.

U međuvremenu je policija zaprimila još jednu dojavu kako je neposredno prije u parku mlađa muška osoba uz prijetnju noža pokušala otuđiti novac od tri prolaznice ( ženske osobe u dobi 20 godina).

U prostorijama policije je provedeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i nad 18-godišnjakom, kojeg se sumnjiči se da je maloljetnika poticao na izvršenje kaznenog djela.

Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog dva kaznena djela razbojništvo u pokušaju, dok je prema  18-godišnjaku podnesena kaznena prijava za poticanje navedenog kaznenog djela.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime