Umrla curica koju je otac ostavio u vrućem automobilu u Istri

0

Ugasio se život četverogodišnje djevojčice koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu

Naime, kako neslužbeno doznajemo iz povjerljviih izvora, djevojčica je podlegla posljedicama toplotnog udara i dehidracije zbog kojih su joj bili oštećeni vitalni organi.

Kontaktirali smo Policijsku upravu istarsku iz koje nam je rečeno da je policija danas zaprimila obavijest da je dijete, koje je pronađeno 4. srpnja bez svijesti, preminulo u riječkoj bolnici. ”Budući da su izvidi i postupak za kaznena djela na štetu djece i maloljetnika tajni, upućujemo vas da se za više informacija obratite nadležnom državnom odvjetništvu” stoji u priopćenju policije.

Glasnogovornik Državnog odvjetništva u Puli još uvijek nije dostupan za izjave a iz dječjeg odjela bolnice Kantrica potvrdili su nam kako je djevojčica preminula a uskoro bismo od dežurnih liječnika trebali dobiti više informacija.

Podsjetimo,  nesretni slučaj dogodio se u Rovinjskom Selu u četvrtak 4. srpnja u posljepodnevnim satima, kada ju je njezin tata pustio u automobilu kako je ne bi budio a da pritom nije upalio klimu u autu i zatvorivši prozore da u automobil ne ulazi prah od gradiliša.

Kako pričaju mještani Rovinjskog Sela, djevojčicu su, u besvjesnom stanju, nakon dva sata pronašli radnici u automobilu nakon čega je pozvana Hitna pomoć.

Istra ali i Hrvatska ne pamte ovakav slučaj a svakako najteže u cijeloj ovoj priči je nesretnim roditeljima.

Protiv 33-godišnjeg tate iz Rovinjskog Sela, slijedi kaznena prijava redovnim putem poradi kaznenog djela povrede djetetovih prava a kazna zatvora, ukoliko bude proglašen krivim, kreće se od jedne do osam godina.(istrain)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime