U petak oko 18:00 sati u Policijsku postaju Trogir ušao je 28-godišnjak koji je ispred operativnog dežurstva vikao i prijetio policijskim službenicima, a nakon što je izašao iz postaje, ispred zgrade  nastavio je narušavati javni red i mir vikom i galamom

Kada ga je policijski službenik upozorio i zatražio da prestane s galamom, počeo je vrijeđati policijskog službenika, te ga je udario šakom  u glavu, nakon čega se dao u bijeg u čemu su ga spriječila dva policijski službenika koja su nad njim uporabila sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Policijski službenik kojeg je udario  je zadobio lakšu ozljedu, a 28-godišnjak je odbio liječničku pomoć i odbio se povrgnuti alkotestu radi čega je odveden na HMP u Trogir. 28-godišnjak je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje.

Dok se nalazio u službenim prostorijama 28-godišnjak u prostoriji za zadržavanje  pokušao razbiti inventar, lupao, vikao i galamio. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, te je naknadno  pušten iz bolnice.

Protiv 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom ODO Split zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu i predan je pritvorskom nadzoniku.   

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime