Vezano za nedavno bespravno nasipanje plaže zapadno od hotela Romana Udruga za održivi razvoj Osejava posljednjih dana uputila je Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Zahtjev za hitnim inspekcijskim nadzorom nad Upravnim odjelom za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Makarska kao i inspekcijski nadzor nad postupkom izdavanja građevinske dozvole zbog niza nepravilnosti vezanim za njeno izdavanje

Zatraženo je  očitovanje i reagiranje Ministarstva mora, prometa i infrastrukture o ovom slučaju.

Od Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Makarska zatražena je dostava preslike izdane građevinske dozvole tvrtki Romana d.o.o. te PONIŠTENJE građevinske dozvole tvrtki Romana d.o.o. jer nema dokazan pravni interes za izdavanje građevinske dozvole.

Isti Zahtjev upućen je predsjedniku Gradskog vijeća i svim gradskim vijećnicima na znanje.

Od Grada Makarske zatražena je  dostava preslike suglasnosti za izdavanje građevinske dozvole tvrtki Romana d.o.o. koju je OSOBNO potpisao gradonačelnik Jure Brkan.

Predsjedniku Županijske skupštine, Petroslavu Sapunaru, kao i svim županijskim vijećnicima uputili smo ZAHTJEV za izuzimanjem prijedloga Odluke o dodjeli koncesije tvrtki Romana d.o.o. na makarskoj plaži s točke dnevnog reda sljedeće Županijske Skupštine.

UZOR Osejava

1 KOMENTAR

  1. Da nije bilo gospon Simica jos bi banda nasula 100 kamiona dok ovi jebivjetei iz uzora spavaju i nije ih briga ali rado bi se uhljebili i drzali sdp u eventualnu vecinu ali nece ici drugovi i drugarice jebal vas hdz.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime