Velika anketa koju smo jučer objavili s pitanjem: “Tko je bolji izbor za Bašku Vodu: Filip Vidulin ili Josko Roščić?” otvorena je do ponoći

Vi, naši čitatelji možete glasovati još nekoliko sati, a link na anketu je OVDJE. Za sada uvjerljivo vodi Filip Vidulin za kojeg je glasovalo 4.409 čitatelja odnosno 60,73% čitatelja. Josko Roščić osvojio je 2.821 glas odnosno 38,86% glasova. Ukupno je dosad glasovalo 7.230 čitatelja.

34 KOMENTARI

  1. Jeste vi svjesni da sutra ne glasaju svi mjestani nego samo clanovi HDZa jer su to UNUTARSTRANACKI izbori.A i da glasaju svi mjestani BV sigurno ih nema 7000+.Tako da vam je anketa i naslov “roscic gubi izbore” skroz bezveze

  2. OPROSTI IM BOŽE …………MOJ KOMENTAR JE BIO UPUČEN VAMA KOJI BLATITE ROŠČIĆA. ZAR MISLITE DA JE BOLJI VIDULIN .NIJE, I NIKAD NEĆE BITI,PA LJUDI MOJI ON JE NEPISMEN ČOVIJEK PUN SAMOHVALE. MORATE PRIZNATI DA JE ROŠČIĆ ŠKOLOVAN, PAMETAN I PRAVI ČOVJEK ZA BOLJU BUDUČNOST MJESTA I STRANKE. ZABORAVILI STE KOLIKO JE UČINIO ZA SREDNJOŠKOLCE , ZA STUDENTE. PRUŽIO PRILIKU SVIMA KOJI SU LIJEČENI NARKOMANI I PRIMIO IH NA POSAO. SVAKOME TKO JE TRAŽIO POMOČ ON JE POMOGAO. DOBRO PROMISLITE I NADAM SE DA ĆE TE SHVATITI DA JE ROŠČIĆ PRVI I PRAVI ČOVJEK.

  3. BAŠKA VODA JE ODUVIJEK BILA MJESTO LJUBOMORNI I LIJENI LJUDI. NITKO NIJE RADIO ,SAMO SE GLEDALO NA TUĐA VRATA, U TUĐI LONAC , SIJEDILO PO KLUPAMA I OGOVARALO.GOSPODIN ROŠČIĆ VAM JE UREDIO MJESTO,OMOGUČIO VAM DA IMATE DOBRE SEZONE, DAO DOZVOLE ZA LEŽALJKE, TOBOGANE, TRAMPULINE ,KAFIĆE,NOČNE BAROVE ITD….. DAO VAM JE POSAO. OMOGUČIO VAM JE DA NAPUNITE NOVČANIKE PA STE SE POKONDIRILI. A GOSPODINU KOJI INAĆE NIJE NEKULTURAN SAMO ĆU REĆI JAKO VAS ŽALIM.

    • “drug…..” ,ali si ti škola šepavoga tovariša bravarčeka,a drugih u Podgori, Makraskoj, Baškoj vodi i Brelima nije ni bilo,ne date se vi iskoreniti,i kako će,kad je bavarček odgojio svoje partizančiće, skojevce i jugošave,a biće ih naučila kulturi joka bravarčić pa svi redom od njih do čede milorada i 180.000komunjara koji su prominili jugo crvene kumparane u zagovornike “trulog zapada”!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime