VELIKI GAF GRADA MAKARSKE Umjesto natječaja za agenciju MARA objavili Ugovor o prodaji između Mornara d.d. i Ante Blaževića!

0

Da se u makarskoj Gradskoj upravi puno puta ne zna tko pije, a tko plaća, svjedočili smo puno puta, ali jutrošnji gaf nas je nemalo iznenadio.

Naime, na službenim internetskim stranicama Grada Makarske, izašao je natječaj za imenovanje ravnatelja Javne ustanove Makarska razvojna agencija – MARA, no kada smo pokušali vidjeti detalje natječaja u rubrici „Natječaji“, otvorio nam se Ugovor o prodaji između tvrtke Mornar d.d. u stečaju zastupanog po Jozipu Buljanu kao prodavatelju i Ante Blaževića iz Okruga Gornjeg kao kupca od 8.prosinca 2000. godine! Riječ je o ugovoru kojim je Anti Blaževiću prodan restoran „Plaža“ za 1,2 milijuna tadašnjih njemačkih maraka. Ugovor možete pogledati ovdje:ugovor mornar

NAPOMENA UREDNIŠTVA: Samo 15 minuta nakon što smo objavili članak o velikom gafu, u makarskoj Gradskoj upravi zavladala je panika, zazvonili su telefoni, tražilo se tko je uprskao stvar. Prema našim informatorima, gradonačelnik Tonći Bilić je van sebe od bijesa te je naloženo hitno uklanjanje Ugovora sa službenih stranica Grada Makarske. Malo prekasno. 

 

1 KOMENTAR

  1. DOVOLJNO JE VIDJETI TKO JE ODVJETNIK, A TKO DIREKTOR. DA JE HRVATSKA PRAVOSUDNA DRŽAVA, OVA BI DVOICA VEĆ DUGO ODGOVARALI ZA MARČAPIJE KOE SU UČINILI SA MEĐUNARODNIM KRIMINALCEM JOSIPOM GUCUĆE. NASTAVAK SLIEDI.

  2. Zanimljivo kako je pred parlamentarne izbore iskočio Ugovor Bepa Buljana. Što bi bilo kada bi iskočio Ugovor o prodaji Mornareva planinarskog doma ili Ugovor o prodaji Disko Kuk. Šlag bi bio objaviti Ugovor temeljem kojega je Obitelj SDP-a Buljan postala zaštitnica Gicićeva carstva u Makarskoj. Kada je partija odlučila eliminirati Josipa Gucića i njegova poduzeća usljedila je rasprodaja imovine po knjigovodstvenoj vrijednosti Mornara d.d.Sve je naredii SDP a rasprodao pariski podobni djelatnik drug Bepo. Usljedile su i nagrade s druge strane, uknjižba poslovnih prostora na članove obitelji Buljan, to je bio poklon od Gucića a poklon od SDP-a je mjesto u Glavnom odboru drugu Bepu, djetetu mjesto u turističkoj zajednici a gospođi mjesto pročelnika za financije. Zanimljivo je kako je sve to odradio HDZ (Bebek) ,za SDP (Bilić). Trenutno se neko zaigrao kandidaturom za Saborsku poziciju, a to je član obitelji Buljan, s blagoslovom HDZ ovog predsjednika Brkana, koji je uhljeb Turističke zajednice (uz intervenciju SDP-a) skupa s Buljanovim sinom, a po lozi unuk Buljana, poznatiji kao Kišin sin.Koji se predstavlja kao stari čovjek, s poznatom krilaticom “A šta sad?” dakle drug Buljan ili drugarica Dunja zaželjeli se saborske pozicije i evo đavla u vidu Ugovora s Antom Blaževićem. Kako stvari stoje cirkus tek počima. Bilić ne prolazi, zbog Čovićeva Vlakića, a tko bi ga mogao zamjeniti saborskom pozicijom? a tko drugi osim drugarice Jagode!?

  3. Ovaj ugovor je kapljica u krim.oceanu. O njima se ne treba ništa pisati, već im oduzimati, po Zakonu. Podatak što si imao 1991, a što danas! Koliko si djece odškolovao, znači Plus-Minus= stvarna vrijednost. Ove Lopine.moderni tajkuni, odnosno njihovi preci su deretima oduzimali od kulaka naslijednu imovinu /nacionalizacija/, zašto se njima ne bi oduzela ukradena, narodna imovina.

  4. ovaj ugovor je sastavljen za vrijeme vladavine Zlatka Gareljjića, a interesantno je istaći da je predizbornu kampanju financirao ANTO BLAŽEVIĆ, koji je za jeftino kupio restoracijju Plaža. Na upit muljatoru Josipu Bepu Buljan: kako je jeftino prodao objekt, isti je odgovorio, al’ bi to bilo tako da je ZK situacija čista. Buljanovi!
    Nakon izbora Siniša Srsić dolazi na vlast, i povlaći taj ugovor jer je bio na štetu Grada i RH, nakon toga mu dolazi do PRVOG PUCANJA POD KUĆU!!!!????

  5. Ne razumin, šta ima/kako može Siniša Srzić “povlačit ” ugovor zaključen između Mornara d.d. u stečaju i Ante Blaževića?!? Boško falio si bacit ručnu bombu

  6. Izazvao sam te tito, ulijenio si se. Siniša Srzić, je uvidio nepravilnosti i poduzeo potrebne zaonske korake, da se nepravilnosti isprave, u najmanju ruku ublaže.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime